XPERİA M5 Nasıldır ?

Bir g4 ün kamerası kadar iyi midir ? Veya 6s de olabilir.
G4 kamerasına şuan hiç bir telefon tam anlamda yetişemiyor zaten. Sitedeki karşılaştırmaları vs izlersen S6 ve G4'ü karşılaştırırken S6 üst çıksın diye resmen G4'ün parlaklığını indiriyorlar. :X3::X3:
Sony Xperia M5 fiyatına göre iyi bir telefon. Bu fiyat aralığında FHD ekran, 3 Gb RAM ve yüksek çözünürlüklü kamera gayet iyi. Kamerasının yeterli düzeyde olacağını düşünüyorum.
Fiyatına göre alınabilir bir telefon.

Arkadaşın böyle demesi yine aklımı karıştırdı. Tam da M5 alayım kurtulayım demiştim :(.
Sony'e kamera olarak en kötü demek haksızlık olur. Açık konuşalım, Compact serisinin kamerası yeterli değil. Xperia Z3 Compact gibi.
Fakat Xperia Z3'ü test ederseniz kamera olarak diğerlerinden geri kalmadığını görürsünüz. En iyi diyemeyiz elbette fakat en kötü demek yanlış olur.

Sony kamera konusunda en kötü firmalardan. M5 kamera olarak güzel ama. Mercekleri diğer firmalara satmasına rağmen kamera yazılımında kötü olduğu için, kamera konusunda geride.
Çok cahilsin keşke ölsen. (!) Sony gibi bir şirketi kamera olayında ezdin, neye dayanarak söylüyorsun? Kamerasını lensler sayesinde daha fazla ileri taşıyor. Mp olarak her zaman çok yükseklerde. İlk 4K ekran kalitesi. Yorum yapmadan önce araştırma yapıpta yaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sony kamera konusunda en kötü firmalardan. M5 kamera olarak güzel ama. Mercekleri diğer firmalara satmasına rağmen kamera yazılımında kötü olduğu için, kamera konusunda geride.
Sony kameralar kötü mü? Saçmalama! Sony gayet başarılı kameralar, lensler üreten bir şirkettir. M5 alabilirsiniz. fiyatını hak eden bir cihaz. Özellikleri çok iyi. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Güncelleme konusunda da zaten içiniz rahat olsun.

Çok cahilsin keşke ölsen. Sony gibi bir şirketi kamera olayında ezdin, neye dayanarak söylüyorsun, Kamerasını lens ler sayesinde daha fazla ileri taşıyor. Mp olarak herzaman çok yükseklerde. İlk 4K ekran kalitesi. Yorum yapmadan önce araştırma yapıpta yaz.
Konuşmanıza tamamen karşı çıkmayacağım fakat bu lensler ve MP değerlerinde yanılıyorsun. Kullanan birisi olarak söylüyorum, Lens ve MP konusunda gerçeği pek yansıtmıyor Sony firması. Yinede en kötü denemez tabi.

Konuşmanıza tamamen karşı çıkmayacağım fakat bu lensler ve MP değerlerinde yanılıyorsun. Kullanan birisi olarak söylüyorum, Lens ve MP konusunda gerçeği pek yansıtmıyor Sony firması. Yinede en kötü denemez tabi.
Samsung almak istemiyorum. Güncelleme olayı berbat açıkçası. M5 alayım hem istediğimi yapayım hemde az para vermiş olayım dedim de kamerası kötü olmasa bana yeter aslında, böyle S6 gibi bir performans beklemiyorum artık ama ona yakın olsa iyi olur aslında :).

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı