Xperia m5 Vs Xpera Z2

Ben Z2 alırdım sanırım bataryası biraz daha yüksek ve tasarımı bence daha güzel. Özellikleri de hemen hemen aynı sadece işlemciler farklı ikiside iyi iş çıkaracaktır yinede.

Ben Z2 alırdım sanırım bataryası biraz daha yüksek ve tasarımı bence daha güzel. Özellikleri de hemen hemen aynı sadece işlemciler farklı ikiside iyi iş çıkaracaktır yinede.
Z2 çok eskidi artık. O telefona o kadar para vermek bence israf. M5 e gelecek olursak bence hem yeni çıkan bir model olduğu için hem de Z2 nin dezavantajlarına sahip olmadığı için alınası bir telefon. C5 ultra ile çok karşılaştırıldı. Bu saatten sonra alacaksan yeni çıkan ve f/p değeri yüksek modeller almalısın ki bu kriterleri M5 karşılıyor.

Doğru eskidi ama M5' inde pek bi fazlalığı yok ki kamerası var sadece ama Z2 işlemci olarak pil ömrü olarak daha iyi hem z serisi Sony nin amiral gemisi Sony onu geçmişe atmayacaktır.

Eninde sonunda atılacak ve kamera konusunda Z2 gerçekten geride kalıyor. Geride kalması benim için de önemli değil ama performansı hiç memnun etmiyor, nedense kalite o zamana bakılsa bile biraz kötü. Ekran tarafında da birkaç kötü yanı var. Sony ekran kalitesini Z3 modellerinde düzeltti. Z2 de hatırladığım kadarıyla kontrast çok düşüktü.Bu ekisler M5 de olmadığı için M5 dedim. Yoksa Z3 deseydi amiral gemisi olduğu için onu tavsiye ederdim. Burada önemli olan yine onun arz ve talebi.

Eninde sonunda atılacak ve kamera konusunda Z2 gerçekten geride kalıyor. Geride kalması benim için de önemli değil ama performansı hiç memnun etmiyor, nedense kalite o zamana bakılsa bile biraz kötü. Ekran tarafında da birkaç kötü yanı var. Sony ekran kalitesini Z3 modellerinde düzeltti. Z2 de hatırladığım kadarıyla kontrast çok düşüktü.Bu ekisler M5 de olmadığı için M5 dedim. Yoksa Z3 deseydi amiral gemisi olduğu için onu tavsiye ederdim. Burada önemli olan yine onun arz ve talebi.
Amiral gemisi olan seriler neredeyse her zaman diğer serilerine göre daha üstedir. Bence M5, Z2'den önce atılır veya ikisi de aynı anda atılır ama M5 de alınmayacak telefon değildir. Ben Z2'den yanayım

Xperia'nın amiral gemisi modeli Z serisi hocam bence bundan şaşmayın. Z2 kullanıyorum. Sorularınız varsa alayım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı