Xperia Z: Sony'nin en iyileri tek telefonda

Katılım
14 Ağustos 2010
Mesajlar
79.058
Makaleler
289
Çözümler
2.268
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Profil Kapağı
1522743131
P98ZR.png


Xperia™ Z: Sony'nin en iyileri tek telefonda

Kendinizi Xperia™ Z'ye bırakın

Size Xperia™ Z'yı tanıtmaktan heyecan duyuyorum. Nefes kesici yeni akıllı telefonumuz, Sony'nin teknoloji ve eğlence uzmanlığını bir araya getiriyor ve tamamen sıradanlığın dışında bir cihaz ortaya çıkıyor. Hayrete düşmeye hazır olun.

Steve Walker
Pazarlama Kurulu Başkanı
Sony Mobile Communications


Her yönden büyüleyici

Bir akıllı telefondan çok daha fazlası olan Xperia™ Z her şeyiyle büyülüyor.*

Hem dayanıklı hem de su geçirmez yansıtıcı cam yüzeyler Mobile BRAVIA® Engine 2 ile desteklenen 5 inç Full HD Reality Display ile hayat buluyor. Bunun sonucunda gördüğünüz her şeyi canlı kılan çok net, çok parlak ve hayat dolu bir ekran ortaya çıkıyor.

Deneyin

Kolayca çekin, oynatın ve bağlanın

Bu göz kamaştırıcı ekran, mükemmel bir içeriği hak ediyor; Xperia™ Z ile bunu yaratabilirsiniz. Cep telefonu için Exmor RS™ ve HDR ile desteklenen 13 MP Hızlı Çekim özellikli kamera, her ışık koşulunda nefes kesici fotoğraf ve videolar çekebilmenizi sağlar. Ayrıca, çığır açan Tek dokunuşlu fonksiyonlar sayesinde videoları, resimleri veya diğer içerikleri kablosuz paylaşmak çok basit hale gelir.

Daha fazlasını keşfedin

Hareket halindeyken oynayın

Yerleşik WALKMAN®, Album veya Movies uygulamaları aracılığıyla yeni ve harika bir içerik dünyası Xperia™ Z ile sizi bekliyor.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı