Xperia Z vs Galaxy S4 (bütçe 1300 TL )

2-3 sene oyun performansı için hangisi ?


  • Oy verenlerin toplamı
    14
  • Anket kapandı .
Performans için biraz ayar yapınca güzel sonuçlar elde ediliyor. Root ile gereksiz gereksiz uygulamalar temizlenince güzel oluyor. Yakında 4.4'e güncellenecek. Telefonu oyun için kullanmıyorum pek ama bazen denemek için oyun yüklediğim oluyor. Bir sıkıntı ile karşılaşmadım şu ana kadar. Çok ilgili alanım olmadığı için kesin bir şey demem doğru olmaz oyunlar için. Xperia Z'si olup sık oyun oynayan arkadaşların yorumları daha iyi bir gösterge olur.
 
Xperia Z nin kamerası çok iyi. Bence xperia z daha iyi. S4 alarak hayatımın pişmanlığını yaptım bunu söyleyebilirim. Ama bence Z1 almalısın. Biraz daha para biriktir.
 
S4 ve pişmanlık. Bence s4 fiyat performans ürünü. 
S3 minim defalarca düştü tık yok. Galaxy ace duvara vuruldu kavgada topladım çalıştı. Samsung dandik cihazlar üretmiyor bence.
 
S4'ü olan birisi olarak telefonumdan memnun olduğumu söylemeliyim. Uygun bir kılıfla rahatlıkla taşınabilir. Ayrıca ekranı gayet net, G2 ve Z1 tutmuş birisi olarak konuşuyorum. Kaç gece film seyretmişimdir bu telefonda, ahh ah! :)
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı