Xperia Z1 mi M4 Aqua mı?

Hangisi alınabilir?

• Z1

Oy: 13 72,2%
  • M4 Aqua

Oy: 5 27,8%

• Oy verenlerin toplamı
    18
Eğer telefon sorunsuz çalışıyorsa ve arayüzündede sıkıntı yoksa güncelleme gereksiz. İçiniz rahat olsun.
Kesinlikle katılıyorum herkes güncelleme isterken güncelleme vermeyip çok daha stabil duran bir telefon çok daha iyidir. Tabii size kalmış ilerde belki yeni sürümlerde çok güzel yenilikler de gelebilir.

Güzelde bir hafıza kartı alırım diyorsan M4 Aqua derim. Hatta biraz daha para biriktirip Z3 Compact almanı bile tavsiye edebilirim. 5 aya yakın bir süredir kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum.

Güzelde bir hafıza kartı alırım diyorsan M4 Aqua derim. Hatta biraz daha para biriktirip Z3 Compact almanı bile tavsiye edebilirim. 5 aya yakın bir süredir kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum.
Uygulamaları hafıza kartına atmak problem olur mu? Bazı uygulamalar (Hangileri olduğunu bilmiyorum.) hafıza kartına atılamıyor diye duymuştum.

Lollipop da çoğu uygulama sd karta taşınıyor. Bendede Z1 Compact var Z1 yerine bence daha mantıklı. Compact'ın ekranı ips ve ekranı 720p olduğundan oyunlarda daha fazla fps alır. Z1 in ekranınıda gördüm ama hoşuma gitmedi ips olmadığından Z1 compact 720p olmasına rağmen ekranı daha iyi. Cm 11 kurup telefonu overclock ile 2.4 ghz ye alınca antutuda note 4 e yakın performans veriyor. Overclock u artırıp geçtiğimi hatırlıyorum. Sıcaklığı Z1 den kalın olduğu için daha az hissediyorsun. Tek beğenmediğim şey gece flaş açıp fotoğraf çekince pembe gibi oluyor onuda z1f so-02f kapağı alıp takabilirsin. Bide çerçeve kalın başkada sıkıntım yok. Z3 Compact kullanmadım ama Z1 Compact'dan memnunum ama bence biraz daha bütçeyi artır Z3 Compact al.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı