Bildiğim kadarıyla Z1 modeli Android M güncellemesini alacak. Peki daha ilerisini de alma ihtimali var mıdır acaba? Sonuçta güncellikte önemli bir konu. Z1 eski bir model olduğu için çekincelerim var.Z1 almanızı tavsiye ederim.
Belki alabilir.Bildiğim kadarıyla Z1 modeli Android M güncellemesini alacak. Peki daha ilerisini de alma ihtimali var mıdır acaba? Sonuçta güncellikte önemli bir konu. Z1 eski bir model olduğu için çekincelerim var.
Kesinlikle katılıyorum herkes güncelleme isterken güncelleme vermeyip çok daha stabil duran bir telefon çok daha iyidir. Tabii size kalmış ilerde belki yeni sürümlerde çok güzel yenilikler de gelebilir.Eğer telefon sorunsuz çalışıyorsa ve arayüzündede sıkıntı yoksa güncelleme gereksiz. İçiniz rahat olsun.
Uygulamaları hafıza kartına atmak problem olur mu? Bazı uygulamalar (Hangileri olduğunu bilmiyorum.) hafıza kartına atılamıyor diye duymuştum.Güzelde bir hafıza kartı alırım diyorsan M4 Aqua derim. Hatta biraz daha para biriktirip Z3 Compact almanı bile tavsiye edebilirim. 5 aya yakın bir süredir kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.