Xperia Z2 - LG G3

lg g3 almanı tavsiye ederim z2 lerin suya dayanıklılıgı telefonun bozulma şansını attırıyor

Ben zaten çok oyun oynayan film seyreden biri değilim.
G3'ün 32GB'lik modeli beni memnun edeceğinden kuşkum yok. Tasarımı ve ekranı gerçekten mükemmel. Z2'ye lafım yok ama tasarım ve ekran'a önem verdiğim için G3 ;)

"Suya dayanıklı olduğu için bozulma ihtimali var" filan bu nedir ? İlk kez duydum böyle bir şey...

Sizin kararınız. :) Yankış anlaşılmasın, G3 de süper bir telefon. Karşılaştırma yaptık sadece. :)

Tasarım olarak Z2'nin eline su dökemez bence G3 ama G3 alacaksanız da şimdiden hayırlı olsun o da çok iyi bir seçim. Tasarım meselesi kişisel sadece benim fikrim. (y)

Sanırım sizin için en önemlisi ekran ve tasarım. Siz kararınızı zaten vermişsiniz. G3 tercih etmenizde bir sakınca yok. Ayrıca sorunların bir kısmı güncellemelerle düzeltildi. Hala batarya sorunu olduğunu ve Z2'nin daha stabil olduğunu yine de belirtmek istiyorum. Sizin kriterlerinize bakarak, oyumu G3 için kullanıyorum.

hocam suya dayanıklı suya tutarsınız kimse ben tutmam demesin abimde var 1 ay önce bozuldu bir plastik kabın içerisinde deneme yapıyordu su aldı hadi bu şans tanıdım telefon tamircisi var onunkide bozuldu haadi oda şans tanıdıgım cogu kişide vardı şöyle bir düşünce var suya dayanıklıysa hadi suya tut yada dayanıklı zaten dur yıkayım gibi düşünceler var

Z2'yi az çok kullandım gayet güzel. G3 kullanıcısıyım size kesinlikle öneririm. Ama Z2'yi de alsanız pişman olmazsınız. Ben Quad HD ekranda film izlemenin ve oyun oynamanın zevki bir başkadır diyorum. Ayrıca şarjı diğer telefonlara göre daha kötü diyenler için 5.0.2 güncellemesi ile batarya süresinin arttırıldığını gördüm ne kadar doğrudur bilemem ama telefon ilk başta olan bir kaç küçük hatasını yavaş yavaş telafi ediyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı