Xperia Z2 mi LG G3 mü almalıyım?

  • Konuyu başlatan fajQ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 4B
Ben de şimdi kararsızım
G3 kamera dışında bütün özellikleri sonyden iyi fakat benim ps4 var annem babam eve gelince oynayamıyorum. Bu yüzden ikisinin arasındayım
 
Z2'nin alınabilirliğinin G3'ten daha fazla olduğunu düşünüyorum. Android 5.0 güncellemesiyle G3'ün şarj optimizasyonu yerlerde. Z2'de o kadar şarj sorunu görmedim.
Kamera açısından iki telefon arasında afaki fark yok, ufak tefek nüans farklılıkları var. Kamera sizi düşündürmesin, ikisi de oldukça memnun eder.
G3'ün çok ısındığını da düşünmüyorum, insanlar abartıyor. 1 saat MC5 oynadıktan sonra 65 derece olmuş diyor. E bir zahmet o kadar olsun.
 
Bu gun Z2 Aldim Almadan Once Kararsizdim Ama Aldigimda Fark ettimki Iyiki Almışım dedim Oyun Oynayan Ve Nette Cok gezen biri Olarak Telefon ilk kullanimda gayet Iyi geldi Cogu kiside Zaten Z2 Öneriyor. G3 2k Ekranla Hem ısı hem sarj Konusunda Herkes Şikayetçi Hangi Forumda Görsem G3 Isınma Ve Sarj Sorunu Söylüyorlar
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı