Xperia Z3 Compact alınır mı ?

OknKardashian

Kilopat
Daha fazla  
1500-1800 Tl arasında bir telefon arıyorum .Aklımda olan iki telefon İphone 5S ve Z3 compact . öncelikle dev telefonlara hiçbir zaman alışamadım Telefonu da her dakika elinden düşürmeyen kişilere dönmek istemiyorum hatta o yüzden hala telefon değiştirmedim ( Nokia c6-01 kullanıyorum) ama artık telefonum cidden yetersiz kaldığı için değiştirmek istiyorum 4 yıla yaklaştı nerdeyse kullanalı telefonu ve cidden bir işe yaramıyor nerdeyse .Ama telefon ölümsüz tahminimce bir 5 sene daha çalışır . Konuya dönersek aklımdaki telefonlar bunlar 5s-Z3 compact İOS un kolaylığını hep sevmişimdir Android kullanan 2 adet Tablet'im var birisi dandik diğeri de Xperia model hatrılamıyorum İOS kullanan çok fazla arkadaşım var ve İOS'u da tanıdım ama en önemli nokta olan fiyat ve güncellik konusu biraz kafa karıştırıyor çünkü 5s'in üzerine 6 çıktı zaten şuan kullandığım telefondan da anlaşılacğı gibi en yenisini alayım derdi olan biri değilim ama 5s ve z3 compact ın özelliklerini karşılaştırınca 5s i almak aptallık gibi geliyor Herhalde Android olarak alacağım tek telefon şuanda Z3 Comapct tır çünkü ek bir şeyler sunmasını istiyorum su geçrimezlik video - fotoğraf kalitesi gibi . Sizin önerileriniz nedir ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı