Xperia Z5 Nasıldır ?

Sony Xperia serisinin en son ve en yeni telefonu, üstün özellikleri ve Sony kalitesi ile kendini tamammen kusursuz gösteriyor. Almayı düşünüyorsan bence yanılıyorsun çünkü bu telefonu almak için düşünmemek gerek, hemen almak gerek. :)

Adam sana yardım etmeye çalışıyor, ters cevap vermene gerek yok. Telefondan beklentilerini sormak gayet doğal bir soru.
Sence telefondan ne bekliyor olabilir. Hız full HD ekran ve uzun şarj. Bunda anlamayacak ne var.

Sony Xperia serisinin en son ve en yeni telefonu, üstün özellikleri ve Sony kalitesi ile kendini tamammen kusursuz gösteriyor. Almayı düşünüyorsan bence yanılıyorsun çünkü bu telefonu almak için düşünmemek gerek, hemen almak gerek. :)

Sence telefondan ne bekliyor olabilir. Hız full HD ekran ve uzun şarj. Bunda anlamayacak ne var.
Klavye bozuldu zar zor yazıyorum. Simdi Xperia Z5 te SD 810 islemciler sıkıntılı galiba ? çok ısınıyormuş.

Klavye bozuldu zar zor yazıyorum. Simdi Xperia Z5 te SD 810 islemciler sıkıntılı galiba ? çok ısınıyormuş.

Umarım klavyen yarı yolda bırakmaz. :).

SD 810 işlemcisi hakkında bir konuşma yaptım 1 hafta ban yedim, işlemciler olarak evet ısınıyor olabilir bu oldukça normal bir şey, çünkü bu akıllı telefon güçlü bir işlemcisi olduğu için ısınıyor tabi ısınma sorununu hiç kimse istemez, bunun içinde SD 810 işlemcisi yenilendi (yenilenme nedenini merak edersin cevaplarım) eskisi kadar ısınmıyor.

sketch-1447105073198.jpg

@Silinen üye Telefon seçimin de herkesin kendine göre kriteri var, bazıları oyun oynar, bazıları oyun oynamaz. Bazıları için kamera çok önemli, bazıları için fazla kameraya önem vermez, bazıları şarjı 2-3 gün gitsin der, bazıları şarjı günü kurtarsın yeter der. Bazıları 2K ekran sever, bazıları 1080P yeterlidir der.

@Silinen üye Telefon seçimin de herkesin kendine göre kriteri var, bazıları oyun oynar, bazıları oyun oynamaz. Bazıları için kamera çok önemli, bazıları için fazla kameraya önem vermez, bazıları şarjı 2-3 gün gitsin der, bazıları şarjı günü kurtarsın yeter der. Bazıları 2K ekran sever, bazıları 1080P yeterlidir der.
Doğru fakat arkadaş zaten " Xperia Z5 Premium nasıl " demiş buda onun gözünün yükseklerde olduğunu, hedefini zaten en yüksekten başlatmış, yani telefonu sadece msj ve arama için kullanacağını sanmıyorum. Ki buda senin dediğin bütün özellikleri kapsıyor dimi?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı