XPG battlecruiser vs Phanteks P400A D-RGB

XintrA

Kilopat
Yer
Nederland/Amsterdam
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Hoş geldiniz arkadaşlar, önceden kasa önerisi hakkında konu açmıştım fakat şu an bütçem biraz genişledi ve ihtiyaçlarım değişti. H500 ve Airhawk Duo'yu düşündüm fakat 360mm sıvı soğutucu takacağım için öndeki 200mm fanlar boşa gidecek. Sorum belli, siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Sizce ihtiyaçlarıma göre hangisini almalıyım? Veya bu fiyatlarda başka bir öneriniz var mı? Bir de şöyle bir seçeneğim daha var, 240mm soğutucu alıp H500-Airhawk Duo ikilisinden birini alabilirim. Muhtemelen alacağım 240mm soğutucu Cooler Master'ın ML240L V2 modeli, 360mm olarak da SilverStone PF360 modeli. Yaklaşık olarak 1000TL'ye kadar kasa bütçem var, en fazla 1100TL yapabilirim. Fiyatlar problem değil efsane cumadan almayı planlıyorum. Ona göre önerirseniz sevinirim.
İstediğim özellikler:
-Mesh bir yapıda olması.
-360mm sıvı soğutma desteği (önde veya yukarıda)
-Sapphire RX 5700XT Nitro+ ekran kartının sığmazı.
-Hava akışının iyi olması.
-RGB olursa iyi olur ama yoksa da problem değil.

Hoş geldiniz arkadaşlar, önceden kasa önerisi hakkında konu açmıştım fakat şu an bütçem biraz genişledi ve ihtiyaçlarım değişti. H500 ve Airhawk Duo'yu düşündüm fakat 360mm sıvı soğutucu takacağım için öndeki 200mm fanlar boşa gidecek. Sorum belli, siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Sizce ihtiyaçlarıma göre hangisini almalıyım? Veya bu fiyatlarda başka bir öneriniz var mı? Bir de şöyle bir seçeneğim daha var, 240mm soğutucu alıp H500-Airhawk Duo ikilisinden birini alabilirim. Muhtemelen alacağım 240mm soğutucu Cooler Master'ın ML240L V2 modeli, 360mm olarak da SilverStone PF360 modeli. Yaklaşık olarak 1000TL'ye kadar kasa bütçem var, en fazla 1100TL yapabilirim. Fiyatlar problem değil efsane cumadan almayı planlıyorum. Ona göre önerirseniz sevinirim.
İstediğim özellikler:
-Mesh bir yapıda olması.
-360mm sıvı soğutma desteği (önde veya yukarıda)
-Sapphire RX 5700XT Nitro+ ekran kartının sığmazı.
-Hava akışının iyi olması.
-RGB olursa iyi olur ama yoksa da problem değil.

iCUE 465X'te alabilirsiniz.

XPG battlecruiser çok beğendiğim bir kasa. Masam müsait olsa alırdım bende.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adam gerçekten çok iyi inceleme yapmış.

Kötü bir kasa değil ama Full Tower olduğu için pahalı biraz da. Bu bütçede 465X, battlecruiser, TD500, P400A, P500A gibi kasalar tercih etmek en iyisi.

Gayet yerinde ve yeterli bir açıklama olmuş sağ ol. Şu an kafamda TD500 ve battlecruiser var. P500A nasıl sizce?

XPG battlecruiser çok beğendiğim bir kasa. Masam müsait olsa alırdım bende.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adam gerçekten çok iyi inceleme yapmış.

Hemen izliyorum, aslında çok hoşuma gitti ama fiyatı biraz yüksek. Sizce efsane cumadan alırsam fiyatı ne kadar olur ?(En kötü ihtimalle)
Videoyu izledim ve sanırım ikna oldum, fiyatının inmesini bekleyeceğim artık. Yardımcı olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı