XPG D60G nasıldır?

• Konuyu başlatan mba
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 1.236
XPG d60g kullanıyorum. Tasarımı çok şık. Eğer tasarım ve RGB ışık gibi takıntın var ise kesinlikle kaçırma. Eğer görünüş sevmiyorum bana performans olsun diyorsan yukarıda atılan patriota bakabilirsin. CL 20 olduğunu unutma ama.
Videolarda yanlardaki RGB ledlerin çok parladığı anda çok ucuz bir görüntü görünüyor. Çıplak gözle o ledlerin tek tek belli oluş anı görünüyor mu ?

Kardeşim birisi 16 GB diğeri 32 GB

Sırf ışıklı diye 16 GB RAM almak mantıklı mı?

Biraz düşünün öyle tavsiye verin yahu.

Kaldı ki Patriot'ta da RGB var.
Bakın almak mantıklı mı diye sormuş. Bende eğer ışık falan seviyorsan alabilirsin dedim. Konu sahibi bunu sormuş. 2. olarak ise dedim ki eğer performans istiyorsanız patriota bakabilirsiniz.

Videolarda yanlardaki RGB ledlerin çok parladığı anda çok ucuz bir görüntü görünüyor. Çıplak gözle o ledlerin tek tek belli oluş anı görünüyor mu ?
Az çok evet.

Bakın almak mantıklı mı diye sormuş. Bende eğer ışık falan seviyorsan alabilirsin dedim. Konu sahibi bunu sormuş. 2. olarak ise dedim ki eğer performans istiyorsanız patriota bakabilirsiniz.

Az çok evet.
Rahatsız edici düzeyde mi peki ? Videolarda çok parlıyor çünkü. Şu kısımdan bahsediyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20231103_160825.jpg
    IMG_20231103_160825.jpg
    236,5 KB · Görüntüleme: 33
Arkadaş RGB'li istediği için o RAM'i attım.

RGB'li tercih edilmezse aynı fiyata başka modeller de var.

Bu attığım RAM'de 3200 MHz CL16'da çalışabiliyor zaten. Sizin attığınızla aynı değerlerde çalıştırabilir yani.

Ben olsam Patriot'u alırdım.

3200 MHz CL16 profili yok. 3200 MHz CL16 çalıştırıp çalıştıramayacağın şansa bağlı. Ayrıca 3600 MHz 20-26-26 RAM yapmak için çöpe atılan IC'leri toplamak lazım.

Arkadaş RGB'li istediği için o RAM'i attım.

RGB'li tercih edilmezse aynı fiyata başka modeller de var.

Bu attığım RAM'de 3200 MHz CL16'da çalışabiliyor zaten. Sizin attığınızla aynı değerlerde çalıştırabilir yani.

Ben olsam Patriot'u alırdım.
Hocam söylediğinizi katılıyorum. 32GB almak çok çok mantıklı. Ama daha önce duymadığım bir ram. Alırsam elimde kalmasın. Talihsiz biriyim çünkü

Rahatsız edici düzeyde mi peki ? Videolarda çok parlıyor çünkü. Şu kısımdan bahsediyorum.
Yandan bakınca rahatsız etmsede kendini belli ediyor. Ön tarafından baktığın zaman hiçbir sıkıntısı yok ama.

D41 gri renk olmasa D41 net alırdım. D41 mi D60G mi sizce ?
D50. Net. Almadığıma pişmanım. Eğer d50 yoksa piyasada d41 kullanan arkadaşım mevcut. Baya hoş duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı