Arkadaşlar konunun başlığında da gördüğünüz gibi 1 aylık kasama RGB'siz fan arıyorum bütçede sıkıntım yok. Şu An'da stok olarak 2 fan var bir tane önde ve bir tane egzoz fanı. Bu arada kasa fanı nasıl bağlanır falan da bilmiyorum.
Ön taraftaki fan yerlerinin ilkine 12 veya 14cm, üçüncü fan takma yerine sadece 12cm takabiliyorsunuz.Arkadaşlar konunun başlığında da gördüğünüz gibi 1 aylık kasama RGB'siz fan arıyorum bütçede sıkıntım yok. Şu An'da stok olarak 2 fan var bir tane önde ve bir tane egzoz fanı. Bu arada kasa fanı nasıl bağlanır falan da bilmiyorum.
Bütçede sıkıntın yoksa bundan 2 tane alabilirsin. Kasaya bağlantısını 2 kabloyu birbirine birleştirerek yapacaksın. YouTube'dan bakabilirsin.
![]()
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
rgbsiz demiştim bromÖn taraftaki fan yerlerinin ilkine 12 veya 14cm, üçüncü fan takma yerine sadece 12cm takabiliyorsunuz.
Benim tavsiyem bu fandan iki tane alıp kullanmanızdır. Fanları vidalar ile yerine sabitleyip kasanızda kontrolcü varsa kontrolcüye, yoksa anakarttaki JRFB fan girişlerine takıp kullanıyorsunuz.
rgbsiz demiştim
kankam iyi güzel dedinde buda çok abartı yani 100 liralık bir şeyler güzel olabilirdiBütçede sıkıntın yoksa bundan 2 tane alabilirsin. Kasaya bağlantısını 2 kabloyu birbirine birleştirerek yapacaksın. YouTube'dan bakabilirsin.
![]()
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
peki bağlantısı falan zor mudur yani anakarta bağlamayı düşünüyorum b550 asus tuf anakartım varAerocool Force 12 cm Siyah Sessiz Fan (AE CFFR120BK) Fiyatı
Aerocool Force 12 cm Siyah Sessiz Fan (AE CFFR120BK) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.