RGB Pro SL olanlardan.
RGB Pro'dan uzak durun mümkünse. OC yapıp RAM'i eline alanlar var, çipin günlük kaldırabileceği voltajda.
RGB Pro SL olanlardan.
RGB Pro'dan uzak durun mümkünse. OC yapıp RAM'i eline alanlar var, çipin günlük kaldırabileceği voltajda.
Kingston alma mı diyorsunuz yani hocam?
Her iki modeli de mi ? O.C iki modelde de olmaz yani.Alabilirsiniz, ben G.Skill daha ucuz diye attım. Alacaksanız pek OC'ye niyetlenmeyin.
Her iki modeli de mi ? O.C iki modelde de olmaz yani.
Amazondan alsam satıcı olarak türk satıcıdan, iade edebilir miyim kötü gelirse ?
Versiyon Numarası Çip üreticisi Çip Devre Detayları Kesinlik durumu 3.31 Micron 8 Gbit Rev.[B/D/E] Die B ve E Kesin, D Muhtemel 3.32 Micron 8 Gbit Rev.H Die Kesin 3.43 Micron 16 Gbit Rev.E Die (ya da kötü paket Rev.B Die) - 3.44 Micron 16 Gbit Rev.B Die / 2666MHz paket Kesin
G.Skıll modelinden bahsediyorum hocam 2.199 lira AmazondaCorsair olandan bahsediyorsanız eğer bu etiketi kutuyu açmadan görebiliyorsanız edebilirsiniz. Kutuyu açma durumunda ne olur bilemiyorum.
G.Skıll modelinden bahsediyorum hocam 2.199 lira Amazonda
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.