XPG Spectrix D41 DDR4 3600MHz izlenimim

• Konuyu başlatan Cabil
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 105
  • Görüntüleme 4.732
Bu var hocam elimde

Dosya Ekleri

• IMG_2350.jpeg
    IMG_2350.jpeg
    131,1 KB · Görüntüleme: 43
Bu var hocam elimde

DJR olması lazım. Olacaktır. 3600 MHz CL16 girip stabil olana kadar 0,01V arttırın, her seferinde de stabilite testi yapın. 1.35V'dan başlayıp 1.50V'a kadar gidebilirsiniz ama o kadar gitmenize gerek kalmayacaktır. Diğer ayarlamaları sonra yaparsınız, şimdilik auto kalsın. 1usmus_v3.cfg seçin.

DJR olması lazım. Olacaktır. 3600 MHz CL16 girip stabil olana kadar 0,01V arttırın, her seferinde de stabilite testi yapın. 1.35V'dan başlayıp 1.50V'a kadar gidebilirsiniz ama o kadar gitmenize gerek kalmayacaktır. Diğer ayarlamaları sonra yaparsınız, şimdilik auto kalsın. 1usmus_v3.cfg seçin.

Hocam DJR kısmında emin miyz 2 adet leş Chip olma şansıda var değil mi, AFR ve MTR gibi, hocam dediklerine PC başına geçince bakacağım fakat satılık olan Ram sahibinin birinden mesaj geldi, ekran görüntüsü atacak bana, buraya atsam inceler miyiz?

Hocam fotoğraflar fırından çıktı fakat B-die konusunda emin değilim

Son düzenleme:
Hocam DJR kısmında emin miyz 2 adet leş Chip olma şansıda var değil mi, AFR ve MTR gibi, hocam dediklerine PC başına geçince bakacağım fakat satılık olan Ram sahibinin birinden mesaj geldi, ekran görüntüsü atacak bana, buraya atsam inceler miyiz?

Hocam fotoğraflar fırından çıktı fakat B-die konusunda emin değilim

Etiketleri ne bunların? Tam okuyamamış.

DJR olması lazım onların, @MuratTheFounder demişti. AFR'ın 3600 MHz CL16 yapabilmesi lazım ayrıca.

Hocam peki O.C potansiyeli nedir 3600 cl 16 yapabilir miyiz

Yapacaktır, 3600 MHz CL16 bu çipler için o kadar zor değil. D-Die 4266 MHz civarlarını görüyordu sanırım.

Baktım bir yabancı forumda 4400 MHz CL19 görülmüş. Binden bine değişebilir ama 4000 üstünü yapabilecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı