XPG Spectrix S40G 512 GB SSD hız değerleri

KaptanBey

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Gemi Kaptanı
Selam dostlar, şu sıralar CS:GO'da aşırı FPS düşmesilar yiyorum bunun sebebinin ekran kartından olduğunu düşünmüyorum çünkü ekran kartıyla ilgili her türlü yöntemi denedim ve en sonunda SSD sorun olup olmadığını merak ettim. 512 GB'lık SSD'de sadece 80 GB'lık bir depolama alanı kaldı, sizce aldığım FPS düşmesilar bundan kaynaklı olabilir mi?
Test ettiğim ürün: XPG Spectrix S40G 512 GB

ssdtest.PNG

Selam dostlar, şu sıralar CS:GO'da aşırı FPS düşmesilar yiyorum bunun sebebinin ekran kartından olduğunu düşünmüyorum çünkü ekran kartıyla ilgili her türlü yöntemi denedim ve en sonunda SSD sorun olup olmadığını merak ettim. 512 GB'lık SSD'de sadece 80 GB'lık bir depolama alanı kaldı, sizce aldığım FPS düşmesilar bundan kaynaklı olabilir mi?
Test ettiğim ürün: XPG Spectrix S40G 512 GB.

Eki Görüntüle 504865

Kardeşim bende aynı 240 GB olanı kullanıyorum. Baktım çok ısınıyor üstündeki her şeyi söktüm SSD ve sistem de rahatladı boşta 40 derece oluyordu sıcaklık.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı