XPG Summoner Cherry MX Red İtopya'da 699 TL!

Xpg summoner blue swich i yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Genel olarak hissiyatı kalitesi ve performansı açısından gerçekten memnunum. Blue swich de arkadaşların dediği gibi bir çınlama sesi ile karşılaşmadım ama belki benim üründe yoktur. Eleştiri olarak eksi yönleri bence blue swich' inde tuş sesleri biraz yüksek. İkinci olarak da yazılım konusunda biraz kötü. Yazılımı çok hata içeriyor login olamama her açılıp kapanmada ayarların sıfırlanması gibi... Fakat özellikle ses ayarlama tekerleği çok hoşuma gidiyor ve özellikle de bu sebeple aldım. Ürün bu fiyatta iken alınabilir diye düşünüyorum.
 
Yani şöyle söyleyeyim sessiz ortamda kullanıldığında, parmağınızı tuştan her çektiğinizde derinden bir yay sesi geliyor ve kaliteli hissettirmiyor. Özellikle alt sıra "n" tuşundan "." tuşuna kadar olan bölümde elim tuşa çarpsa daha yoğun bir yay sesi var.

Anladım, memnun kalmadıysanız iade veya değişim talebi oluşturabilirsiniz. Her klavyesinde aynı sorun olduğunu sanmıyorum ama şüpheniz var ise iade edin başka model alın. Tecrübe diyelim.
 
Yani hocam iade ederim niyetiyle almıştım zaten dediğiniz gibi tecrübe oldu. Ama sesi çok takmayacak sürekli oyun oynayan arkadaşların memnun kalacağını düşünmüyorum. Çok fazla oyun oynamadığım ve gece sessizliğinde klavyeyi kullandığım için kulaklarım bu klavye için fazla hassas maalesef.
 

Geri
Yukarı