XQM GTX680 Alınır Mı ?

Sonuçta gpu ayni ise sorun teşkil etmez. Sen o fiyata gtx680 bulabilirmisin ? Sogutması dandikdir güç bileşenleri dandikdir. PCB dandikdir. Çinde işçi ücreti senin öğlen yemeğin fiyatı kadar. Ben gerekli açıklamaları yaptım zaten dikkatli okursan görürsün.
Gpu bile aynı değil ki. Sadece adı gtx 680. Ayrıca dikkatli okudum zaten. Site hakkında yorum yapmadım bir kaç şey aldım o siteden.

Bence ön yargılı olmamak gerekir ama bir o kadarda dikkatli olmak gerekir. Dikkat edeceğimiz şeyler satıcının sattığı ürünün puanı ve yorumları. Yorumları gelen ürünün resimlerini de atabiliyorsun. Oradaki resimleri incelerseniz giden ürün hakkında bilgi alabilirsiniz.

Ben farklı bir çin sitesinden türkiye 300 TL den başlayan fakat bana 90 tl ye mal olan bir dürbün aldım 15 gün içinde geldi ve aralarındaki tek fark üzerinde herhangi marka yazmamasıydı. Bence bu çin liler ünlü firmalara ürün yaparken ürettikklerini 2 kat üretip kendileri kar edebilecek şekilde sonradan piyasaya sürüyor olabilirler :)

Bu arada şöyle bir fark var bizim ülkemizdeki kartlar GDDR5 ama onlardaki GDDR3 o yüzden fiyatları düşük. GDDR5 olarak fiyatları türkiyedeki fiyatlara çok yakın :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı