xRancer Cross oyuncu koltuğu alınır mı?

Bende 6 aydır ortalama günlük 10 saat kullanım ile XPrime Titan siyah modelini kullanıyorum. Ortopedik ve rahat bir koltuk. En önemlisi Smart sünger teknolojisi harika. Yani vücudunuza göre şekil alıyor ve sizin bahsettiğiniz sorunları ve sertlik hissiyatını hissetmedim fakat koltuk ayakkabı gibidir. Bence size en uygun koltuk için XPrime mağazasına gitmenizi tavsiye ederim. Eminim size en uygun modeli hem maddi hem de konfor olarak bulabileceksiniz.

İstanbul, Ankara ve İzmir'de mağazaları mevcut. Müşteri desteği muhteşem. Kurulumda takıldığım noktalar olsu WhatsApp hattında hızlı destek aldım üzerine randevulu görüntülü aradılar ve destek oldular. Hiç kurulum yapamadın İstanbul içinde ücretli kurulum ekibi de var. Bence büyük rahatlık ve konfor.

Ben uzun saatler oturduğum için soğutma pedide ekledim. Tüm marakaları da incelediğimde Smart sünger teknolojisi olsun, oturma alan genişliği olsun belki de en önemlisi kaliteli bir iletişim ve büyük bir marka hissiyatını yaşıyorsunuz.

Mesela adamlar bir XPrime Hyper oyuncu koltuğu yapmış, ısıtma var, soğutma pedi ekliyorsunuz, ayak uzatma, 180 derece yatıyor, bel ve boyun masajı ARGB LED'ler ve en sevdiğim özelliği 3D head hoparlörlere sahip olması. Koltuğa oturunca sizi saran uzamsal bir ses teknolojisi muhteşem. Full olarak aldığınızda 26.000 civarına geliyor. Ben maddi olarak bu rakama ulaşamadığım için XPrime Titan siyah modeli aldım. Farklı renkleri de var.

İncelemenizi tavsiye ederim.

Diğer yandan 4.999 TL'ye bile olan modelleri var. Oturma alanı bir tık bana dar geldi kilolu olduğumdan ama farklı materyale sahip hatırladığım kadarıyla.

Linkten baakabilirsiniz ama hem kampanyalı hem de performans canavarı olarak XPrime Titan'ı 6 aydır günlük 10 saat kullanan biri olarak şiddetle tavsiye ederim hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı