Xros Pro ohm seçimi nasıl olmalı?

yigitbaygut

Hectopat
Katılım
9 Ekim 2020
Mesajlar
20
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Bugün Vaporesso xros Pro aldım tat verimi olarak efsane bir cihaz likit olarak nasty bad blood kullanıyorum. Aklımdaki soru şu alttaki kartuşlardan hangisi daha iyi tat verir? 0.4 ohm yüksek watt mı yoksa 1.2 düşük watt salt olan mı?
Önceki cihazım osmall 2'ydi 1.2 ohm privcy salt likit kullanıyordum buhar performansı veya boğaz vurumu umurumda değil tek aradığım en iyi aroma likit önerilerine de açığım. Saltica 50mg aldım içemedin saf nikotin gibi geldi 35Mg'de öyle mi acaba?

1711224814584.png
 
Amacın boğaz vurumu falan değil ise niye salt likit kullanıp kendine zarar veriyorsun ki ? Salt likidin amacı çok yüksek nic miktarlarını az bir çekişte almaktır. Hangi tür aroma seviyor isen söyle öneri yapiyim aroma konusunda. 0.6 0.8 arası iyidir
 
Normal likitte en iyi aromayı cihazla gelen 0.4 podla alırsın. Salt likit için 0.7 ohm ve yukarısını kullanmalısın araştırdığım kadarıyla yabancı forumlarda 0.7 nin çok iyi performans verdiği söyleniyor. Ohm arttıkça çekim sıkılaşır, soğuklaşır ve daha az buhar olur. Kendi içim tarzına göre 0.7 0.8 1.0 1.2 ohm ile salt likit kullanabilirsin. 0.4 ve 0.6 podlar rdl (mtl&dl arası) içim içindir düşük mg'li normal likitlerini bu başlıklarla kullanabilirsin gevşek içim yoğun buhar ve dolayısıyla aroma alman mümkündür. Ben xros 3 mini kullanıcısı cihazla gelen 0.6 ve ayrı satın aldığım 1.0 kartuşlarını kullanıyorum memnunum.
 

Geri
Yukarı