Xsolla Epic Games sıkıntı olur mu?

DarkReader

Kilopat
Yer
Tatooine
Karttan izinsiz para çekiyormuş galiba. Ben de Epic Games'ten İninal seçeneğini seçmiştim sıkıntı olur mu?

Hocam bit hırsızlığı olayı Xsolla'nın 3D Secure kullanmaması nedeniyle oluyor yani güvenmenizi tavsiye etmiyorum şahsen bende zamanında Twitch yüzünden Xsolla kullandım ve içim pek rahat değil insanların kartlarından 2000 TL gibi paralar çekiliyor habersizce ansızın normalde çok takmam ama bende de ufaktan bir paranoya başladı.

Hocam bit hırsızlığı olayı Xsolla'nın 3D Secure kullanmaması nedeniyle oluyor yani güvenmenizi tavsiye etmiyorum şahsen bende zamanında Twitch yüzünden Xsolla kullandım ve içim pek rahat değil insanların kartlarından 2000 TL gibi paralar çekiliyor habersizce ansızın normalde çok takmam ama bende de ufaktan bir paranoya başladı.
Hocam hiç Twitch üzerinde kullanmadım. Bir şey olma ihtimali var mı yine de? Gerçi bu zaten ön ödemeli kartta olduğu kadar çekerler. Anlarsam kartı kapatırım zaten. Keşke kredi kartı seçeneği ile alsaydım Visa göremeyince olmaz sandım. İninal ile aldım.

Hocam hiç Twitch üzerinde kullanmadım. Bir şey olma ihtimali var mı yine de? Gerçi bu zaten ön ödemeli kartta olduğu kadar çekerler. Anlarsam kartı kapatırım zaten. Keşke kredi kartı seçeneği ile alsaydım Visa göremeyince olmaz sandım. İninal ile aldım.

Hocam oyunu alırken telefonunuza bir kod geldi mi 3D Secure kullandınız mı yoksa direk olarak para ödendi mi?

Eğer direk olarak ödendiyse Xsolla hala 3D Secure kullanmıyor demektir yani eğer kart bilgileriniz birinin eline geçerse Xsolla yoluyla rahatça alışveriş yapabilecektir çünkü sizden herhangi bir onay kodu istememiş olacak.

Eğer onay kodu geldiyse dert etmenize gerek yok kod olmadan zaten alışveriş yapamazlar.

Hocam oyunu alırken telefonunuza bir kod geldi mi 3D Secure kullandınız mı yoksa direk olarak para ödendi mi?
Telefonu verdim SMS geldi. GPay aracılığı ile ödendi. 2 tane doğrulama kodu geldi. Biri aktivasyon falan için diğeri ödeme için.

Eğer direk olarak ödendiyse Xsolla hala 3D Secure kullanmıyor demektir yani eğer kart bilgileriniz birinin eline geçerse Xsolla yoluyla rahatça alışveriş yapabilecektir çünkü sizden herhangi bir onay kodu istememiş olacak.

Eğer onay kodu geldiyse dert etmenize gerek yok kod olmadan zaten alışveriş yapamazlar.
Hocam olayı kavradım. Bu xSolla sadece ödeme aracısı bildiğimiz gibi. Twitch' te bunu kullanıyor. Bitçiler ise çeşitli Trojan, Keyloggerlar ile insanların kredi kartlarını çalıp xSolla' nın 3D kullanmaması aracılığı ile yayıncılara bit atıyorlar. Yani endişe edilecek bir konu yok gibi.

Son düzenleme:
Telefonu verdim SMS geldi. Gpay aracılığı ile ödendi. 2 tane doğrulama kodu geldi. Biri aktivasyon falan için diğeri ödeme için.

Hocam olayı kavradım. Bu Xsolla sadece ödeme aracısı bildiğimiz gibi. Twitch'te bunu kullanıyor. Bitçiler ise çeşitli trojan, keyloggerlar ile insanların kredi kartlarını çalıp Xsolla'nın 3D kullanmaması aracılığı ile yayıncılara bit atıyorlar. Yani endişe edilecek bir konu yok gibi.

Aynen öyle hocam Gpay ile ödediyseniz sorun yok zaten Xsolla'nın tek sıkıntısı 3D Secure kullanmaması ve çalıntı kartlar ile çok rahat şekilde alışverişe imkan sunması yani kartınızı çaldırmadığınız sürece sıkıntı yok :D

Karttan izinsiz para çekiyormuş galiba. Ben de Epic Games'ten ininal seçeneğini seçmiştim sıkıntı olur mu?

Ubisoft'ta burayı kullanıyor. Pek bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. 3-4 kez kullandım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı