Xtrfy M4 mouse & klasse markt sakura mouse pad incelemesi

Hocam aynı mouse ve aynı mouse Pad'i alma şansım var fakat HyperX mouse padi iade etmem gerekiyor. Önerir misiniz ikisini de? Yoksa direkt beyazı alıp geçeyim mi?

Hocam aynı mouse ve aynı mouse Pad'i alma şansım var fakat HyperX mouse padi iade etmem gerekiyor. Önerir misiniz ikisini de? Yoksa direkt beyazı alıp geçeyim mi?

HyperX mouse pad kalsın çok daha iyi sadece Mouse'yi alın yeter çok daha iyi ikili olur.

Büyük olarak düşünüyorum sakurayı aldım iptal mi edeyim yoksa?
HyperX Mousepad eğer büyük ise düşünmeden alabiliyorsanız onu alın.

He ama görünüş derseniz bunu alabilirsiniz gayet hoş uyumlu.

HyperX mouse pad eğer büyük ise düşünmeden alabiliyorsanız onu alın.

He ama görünüş derseniz bunu alabilirsiniz gayet hoş uyumlu.

HyperX 45x40 zaten sahibim hocam, iade edip sakura 90x40 alacağım ve M4 retro veya M4 alacağım. Hangisini önerirsiniz?

HyperX 45x40 zaten sahibim hocam, iade edip sakura 90x40 alacağım ve M4 retro veya M4 alacağım. Hangisini önerirsiniz?

Şöyle diyeyim eğer boyutu yetiyorsa mouse Pad'i kullanmaya devam edin yetmiyorsa değiştirin.

50₺ farkla retro alınıyor görünüşü daha çok beğendiğimden almıştım size kalmış seçenek.

Şöyle diyeyim eğer boyutu yetiyorsa mouse Pad'i kullanmaya devam edin yetmiyorsa değiştirin.

50₺ farkla retro alınıyor görünüşü daha çok beğendiğimden almıştım size kalmış seçenek.

Hocam ikisi de kalır belki de

Mouse güzelmiş, ben de m42 bakıyorum ama fiyatı arttıkça artıyor. Güzel tercih yapmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…