urasdemir12
Centipat
Daha fazla
ugreen bulamadım link atar mısınızUgreen çok iyi bir tercih olur. Başka marka aramayın bence.
2 erkek 1 dişi mi lazım size? Yoksa bu mu?ugreen bulamadım link atar mısınız
evet 2 erkek 1 dişi2 erkek 1 dişi mi lazım size?
ugreen gibi kaliteli varsa o da olur2 erkek 1 dişi mi lazım size? Yoksa bu mu?
Maalesef 2 erkek 1 dişi bulamadım. Siz de Google'da aratıp pazaryerlerine bakabilirsiniz ama gözüme çarpan bir marka olmadı. Genelde 2 dişi 1 erkek kablolar var. Bu işinizi görebilir.e
evet 2 erkek 1 dişi
ugreen gibi kaliteli varsa o da olur
Dediğinizden hiçbir şey anlamadım ama bence yurtdışından almanıza gerek yok. Yok ben beklerim derseniz attığınız linkteki ürün eğer orjinal markaysa kalitesinden şüpheniz olmasın. Ben Logitech kulaklık kullanıyordum. Onun kutusunun içinden çıkmıştı senin istediğin türden bir ayırıcı. Eğer atmasaydım sana kargolardım.Peki bunsuz bazı anakartlara uyumlu B450M S2H ile uyumlu tek girişli bilginiz var mı?
bu nasıl
yani galiba orjinal ama beklemek istemiyorum açıkcası ugreen kadar kaliteli bir marka biliyor musunuz pekiDediğinizden hiçbir şey anlamadım ama bence yurtdışından almanıza gerek yok. Yok ben beklerim derseniz attığınız linkteki ürün eğer orjinal markaysa kalitesinden şüpheniz olmasın. Ben Logitech kulaklık kullanıyordum. Onun kutusunun içinden çıkmıştı senin istediğin türden bir ayırıcı. Eğer atmasaydım sana kargolardım.
aslında benim kulaklık ta steel series bunda içdenkiler kısmında var gözüküyor fakat daha bunun aynı modelin pro su mu neyde varmış bende açıcakcası ondan arıyorum dediğim gibi içindekiler kısmında var gözüküyordu ama çıkmadı şuan elimde bi tane ama bozuldu alıyorum bozuluyo 3 kere falan aldım ondan kaliteli almak istiyorum artık ama piayasa stoklar tükenmişDediğinizden hiçbir şey anlamadım ama bence yurtdışından almanıza gerek yok. Yok ben beklerim derseniz attığınız linkteki ürün eğer orjinal markaysa kalitesinden şüpheniz olmasın. Ben Logitech kulaklık kullanıyordum. Onun kutusunun içinden çıkmıştı senin istediğin türden bir ayırıcı. Eğer atmasaydım sana kargolardım.
Seni çok iyi anlıyorum fakat dediğim gibi 2 erkek 1 dişi olarak gözüme çarpan bir marka olmadı Ugreen dışında. Diğer pazaryerlerinde (trendyol, hb) satılan ürünlerde çabuk bozulduysa o zaman yurtdışından alın.yani galiba orjinal ama beklemek istemiyorum açıkcası ugreen kadar kaliteli bir marka biliyor musunuz peki
aslında benim kulaklık ta steel series bunda içdenkiler kısmında var gözüküyor fakat daha bunun aynı modelin pro su mu neyde varmış bende açıcakcası ondan arıyorum dediğim gibi içindekiler kısmında var gözüküyordu ama çıkmadı şuan elimde bi tane ama bozuldu alıyorum bozuluyo 3 kere falan aldım ondan kaliteli almak istiyorum artık ama piayasa stoklar tükenmiş
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.