Yabancı insanlarla konuşmak için uygulama önerisi

freedomx

Hectopat
Daha fazla  
Yabancı ülkedeki insanlarla konuşacağım uygulama öneriniz var mı? Daha önce hellotalk, linguado, tandem gibi uygulamalar kullandım. Keşfetmediğim uygulamalar olduğunu düşünüyorum.

Azar uygulamasının bir değişiği vardı ismini unuttum şu an o uygulama aracılığla hem yerli hem yabancı insanlarla sohbet edebilirsiniz.

Discord'da, /english sunucusuna katılarak 7/24 farklı ülkelerdeki insanlarla İngilizce konuşabilirsiniz. Gerçekten aktif bir sunucu.

Oyundada konuşabilirim, etkileşim olmuyor fotoğrafını görmediğim biriyle ne konuşayım ki.

Azar uygulamasının bir değişiği vardı ismini unuttum şu an o uygulama aracılığla hem yerli hem yabancı insanlarla sohbet edebilirsiniz.

Sanırım Omegleden bahsediyorsunuz.

Son düzenleme:
Yabancı ülkedeki insanlarla konuşacağım uygulama öneriniz var mı? Daha önce hellotalk, linguado, tandem gibi uygulamalar kullandım. Keşfetmediğim uygulamalar olduğunu düşünüyorum.
Discord'da sevdiğiniz oyunu oynayın, ben Deep Rock Galactic ve Fortnite için kullanıyorum mesela, iyi birine denk gelirseniz seviyenizin çok üstünde item'lar falan da verebiliyorlar ingilizceyi geliştirme dışında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı