Yabancı siteden sisteme virüs mü girdi?

814183

Picopat
Bir tane bilinmedik bir sitede geziyordum. Hiçbir dosya indirilmedi virüs taraması temiz ama girdikten 10-15 dk sonra İspanya numarası beni aradı. Sizce tesadüf mü yoksa virüs mü girdi?

Son düzenleme:
Bir tane bilinmedik bir sitede geziyordum. Hiçbir dosya indirilmesi virüs taraması temiz ama girdikten 10-15 dk sonra İspanya numarası beni aradı. Sizce tesadüf mü yoksa virüs mü girdi?

Eğer site phishing veya cookie içeriyorsa ve sizin numaranız Google üzerinde kayıtlıysa numaranıza erişmiş olabilirler sitenin linkini atarsanız yardımcı olabiliirim.

Eğer site phishing veya cookie içeriyorsa ve sizin numaranız Google üzerinde kayıtlıysa numaranıza erişmiş olabilirler sitenin linkini atarsanız yardımcı olabiliirim.
Google onay sormadan bilgileri 3. parti ile paylaşmıyor. Google autologin için daha önceden kayıt olduysanız otomatik olarak giriş yapılabiliyor ama ilk kez ziyaret edilen sitelerde onay sormadan veri paylaşımı olmuyor.

Hocam site yetişkin sitesi VirusTotal taraması temiz gözüküyor pop uplardan vs. bulaşabilir mi bunun taramasını nasıl yaparım?

Zorthub sa bir şey olmaz öyle bir şeyin olabileceğini sanmıyorum yaygın siteyse kafana takmana gerek yok tesadüf gibi.

Yani başka bir site ama dediğim gibi VirusTotal taramaları temiz pop uplardan bulaşacağınıda düşünmüyorum çünkü bir şey vs. İndirilmedi taramalarda temiz

Tarayıcında resim gösterme modülünde ya da javascipt modülünde bir açık olması lazım siteden virüs bulaşması için. Mümkün bulaşması ama düşük ihtimal. Bir de siteye vpn kullanmadan girdiysen ve işletim sistemin güncel değilse ip adresinden senin sistemindeki açıklardan faydalanarak hackleyebilirler(exploit edebilirler). Zaten bir siteye eriştiğinde misal technopat.net senin tarayıcının gönderdiği bilgilerden, kullandığın tarayıcıyı, işletim sistemini ve cihaz çözünürlüğünü görebiliyorlar.

VPN'le girdim işletim sistemim güncel hocam

Önceden de kullandığım bir siteydi sadece pop upa tıklayınca aradan 10-15 dk sonra arandım biraz kafama takıldı

Hocam dediğinize göre bulasmasi zor değil mi yani bir sıkıntı yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…