Kaspersky ya da Bitdefender.Teşekkür ederim yani tesadüfi bir durum o zaman peki yine de tarama yapmak için önerebileceğiniz antivirüs var mı?
Teşekkür ederim.Kaspersky ya da Bitdefender.
VirusTotal'in linktotal özelliği 10'u geçkin antivirusle siteyi taratıyor phishing çıkmadıysa sorun olacağını düşünmüyorum, ayrıca bu siteler tıkladığınız andan itibaren IP bilgileri, kart bilgileri, şifrelerinizi görebilirler bu yüzden güvenmediğiniz sitelere çerezi sıfırlayıp veya gizli sekmeden VDS veya VPN ile girmenizi öneririm.
VirusTotal'in linktotal özelliği 10'u geçkin antivirusle siteyi taratıyor phishing çıkmadıysa sorun olacağını düşünmüyorum, ayrıca bu siteler tıkladığınız andan itibaren IP bilgileri, kart bilgileri, şifrelerinizi görebilirler bu yüzden güvenmediğiniz sitelere çerezi sıfırlayıp veya gizli sekmeden VDS veya VPN ile girmenizi öneririm.
Kusura bakmayın hocam ama hatanız var. Tarayıcıda açık(vulnerability) olmadığı sürece diğer sitelerin cookielerini başka bir site göremez.
Eki Görüntüle 2345914
Tamamdır hocam, bilgilendirme için teşekkürler. Bu arada hala inceliyorum XSS nasıl çalışır diye.Bazı domainlerin samesite koruma özelliği oluyor bunlarda genelikle sonu .com ile biten domainlerdir, kendi domain adresini ve sahte çerezlerin güvenliğini teşkil eden sitelerin sol üstünde zaten çerezleriniz güvenli değil diye bir hata meydana gelir bu tür phishing içeren ssitelerde ise session hijacking adı verilen ele geçirme yöntemi kullanılabilir.
Victim websitesinde servera JavaScript kodu enjekte etmek gerekiyormuş. Başka bir kötü niyetli javascript kodu içeren websitesini ziyaret etmekle alakasını anlayamadım. Böyle bir bağlantı varsa açıklayabilir misin?Bazı domainlerin samesite koruma özelliği oluyor bunlarda genelikle sonu .com ile biten domainlerdir, kendi domain adresini ve sahte çerezlerin güvenliğini teşkil eden sitelerin sol üstünde zaten çerezleriniz güvenli değil diye bir hata meydana gelir bu tür phishing içeren ssitelerde ise session hijacking adı verilen ele geçirme yöntemi kullanılabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.