Yağ almadan kilo almak

Temiz beslenmelisin. Kiloluysan neden kilo almak istiyorsun?

Kas geliştirmek için.
Hocam diğer konunuza da biraz göz gezdirdim. Sen spora her türlü başla. Antrenörü düzgün bir yere gidersen zaten sana yardımcı olurlar. Kilo vericem kilo alıcam şeyine de o kadar kafanı takma. Kilo almak alman gereken kalori 3000 ise 4000 kalori almak değil, 3200-3300 kalori almaktır. Sen bu kas yapıcam diye hayvan gibi yiyicem kafalarına girmezsen zaten yağlanmazsın, kas kütlesi de koyarsın. Yiyeceklerin de çok yağlı olmasın, ben ilk başta günde yarım litre süt içiyordum, kafama. Ben de bu işin ustası değilim, forumda da ne olduğu belirsiz onlarca kişi var. Senin salona yazılıp antrenörün ile konuşman en iyisi olur.

Hocam diğer konunuza da biraz göz gezdirdim. Sen spora her türlü başla. Antrenörü düzgün bir yere gidersen zaten sana yardımcı olurlar. Kilo vereceğim kilo alacağım şeyine de o kadar kafanı takma. Kilo almak alman gereken kalori 3000 ise 4000 kalori almak değil, 3200-3300 kalori almaktır. Sen bu kas yapacağım diye hayvan gibi yiyicem kafalarına girmezsen zaten yağlanmazsın, kas kütlesi de koyarsın. Yiyeceklerin de çok yağlı olmasın, ben ilk başta günde yarım litre süt içiyordum, kafama. Ben de bu işin ustası değilim, forumda da ne olduğu belirsiz onlarca kişi var. Senin salona yazılıp antrenörün ile konuşman en iyisi olur.

Anladım teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı