Yağ yakmak için beslenme programı önerisi

Dostum Allah senden razı olsun sanırım sen yazdın sanırım mükelmell ötesi olmuş tam benlik tek eksik oda şeyi sormak istiyorum benim makro protein 155 yağ 70 karbonhidrat 235 eğer sen yazdıysan bunu ona göre güncellleme şanşın var mı?
Bu 2200 kalorilik bir diyet listesi. Makroyu arttırırsan kalorisi artar. Yağ için kuru yemiş tüketebilirsin. Protein için fazladan yumurta yeme ya da 150gram olan nohutu 200 grama cekebilirsin de irternetten yaptığın çoğu kalori hesabı farklıdır. Sen 2200 kalorilik yapsan da kilo vericeksin. O yüzden biraz ekleme yapabilirsin ama bu da iyidir. Ve ben yapmadım listeyi.

Bu 2200 kalorilik bir diyet listesi. Makroyu arttırırsan kalorisi artar. Yağ için kuru yemiş tüketebilirsin. Protein için fazladan yumurta yeme ya da 150gram olan nohutu 200 grama cekebilirsin de irternetten yaptığın çoğu kalori hesabı farklıdır. Sen 2200 kalorilik yapsan da kilo vereceksin. O yüzden biraz ekleme yapabilirsin ama bu da iyidir. Ve ben yapmadım listeyi.

Protein 155 yağ 70 karbonhidrat 235 olacak şekilde hocam bana 2200 kalorilik bir diyet programı yazma şanşınız var mı?

Protein 155 yağ 70 karbonhidrat 235 olacak şekilde hocam bana 2200 kalorilik bir diyet programı yazma şanşınız var mı?
Yazamam çünkü ben uygulamiyorum. Üstte attığımı da ben yazmadım zaten de diyetkolik gibi sitelerde kendin oluşturabilirsin. Benim attığım liste bu forumda muhtemelen 1-2 yıllık fitness geçmişi olan birine ait yani adamın vücudu seninkinden daha fazla besine ihtiyaç duyuyor. Boyun kilon kaç bilmiyorum proteinin bile fazlası yağ olarak depolanır. Sence kas kütlesi az senin mi daha çok proteine ihtiyacı vardır yoksa 1-2 yıllık spor geçmişi olan ve her bölge için muhtemelen 4 hareket seçip bunları 4 set uygulayan adamın mi?

Bir arkadaş yazmıştı. Kardiyo için incline 10 speed 5 iyi yağ yakıyor diye. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bir dene bence. İşin zor kısmı yediklerini saymakta aslında eğer sayabilirsen kilo verirsin. Karbonhidrat olarak lifli tüket ve az karbonhidrat al. Kaloriyi yağ ve proteinden almaya çalış. Antreman öncesi az karbonhidrat al ki vücut yağ yaksın. Çınar adlı kullanici diyet programini paylaşmıştı burada onu atayım. Birde vücudunun yağ yakmaya adapte olması süresi diye bir şey var sanırım. 3 hafta yapsan da hiç yağ yakmayabilirsin.
o 3 hafta olayını şöyle düzelteyim doğru kaloriyi bulman gerekiyor. Örnek olarak 2000 kalori aldığımızı düşünelim bir diyette.2500 de yaktığımız kalori diye düşünelim. 7000 kalori 1 kg yağ denilebilir. Yani günde 500 kalori açık verilen bir diyette, 1.1kg'ı 2 hafta sonra vermek zorundasın. 2 Hafta sonra eğer ki daha düşük veya fazla verirsen demekki yaktığın kalori 2500 değilmiş buna göre diyetini düzenlemelisin. Yoksa yüksek kalori açığı olan bir diyette ilk haftada bile sonuç alabilirsin.

o 3 hafta olayını şöyle düzelteyim doğru kaloriyi bulman gerekiyor. Örnek olarak 2000 kalori aldığımızı düşünelim bir diyette.2500 de yaktığımız kalori diye düşünelim. 7000 kalori 1 kg yağ denilebilir. Yani günde 500 kalori açık verilen bir diyette, 1.1kg'ı 2 hafta sonra vermek zorundasın. 2 Hafta sonra eğer ki daha düşük veya fazla verirsen demekki yaktığın kalori 2500 değilmiş buna göre diyetini düzenlemelisin. Yoksa yüksek kalori açığı olan bir diyette ilk haftada bile sonuç alabilirsin.
Başlangıç olarak berkay türkkanın sitesinden bir diyet planı oluşturabilirsin biraz uzun bir işlem ancak 10 dakikada kafandaki soru işaretlerini rahat kaldırabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı