Yağ yakmaya çalışırken aynı anda kilo almak

K4Fun

Kilopat
Öncelikle merhaba arkadaşlar. 1.78 boyunda 59 kiloyum ve biraz göbeğim var. Şu an yağ yakmaya çalışıyorum ve aynı zamanda kilo almam gerek. Bunu kilo alarak nasıl devam ettirebilirim? Teşekkürler.

göbeğin varsa karın kasların çok zayıftır. Eğer postür bozukluğun da varsa kilo almak için çok erken şuan. Önce yağları eritmen gerekiyor bunun içinde bölgesel çalışman lazım yani dümdüz idmana gireceksin.

Öncelikle merhaba arkadaşlar. 1.78 boyunda 59 kiloyum ve biraz göbeğim var. Şu an yağ yakmaya çalışıyorum ve aynı zamanda kilo almam gerek. Bunu kilo alarak nasıl devam ettirebilirim? Teşekkürler.

2'si bir arada maalesef mümkün değil yapabileceginiz en iyi şey bir fitness salonuna yazılıp günlük yaktıgın kalorinin Max 500 üstünde protein agırlıklı beslenip kas kütlesiyle 70 kilo civarlarına çıkman bu kolay bir iş değilmin 8-9 ay.

en gerekiyor bunun içinde böl

göbeğin varsa karın kasların çok zayıftır. Eğer postür bozukluğun da varsa kilo almak için çok erken şuan. Önce yağları eritmen gerekiyor bunun içinde bölgesel çalışman lazım yani dümdüz idmana gireceksin.
Evet idman yaptıkça belli oluyor postür bozukluğu da yok.

2'si bir arada maalesef mümkün değil yapabileceginiz en iyi şey bir fitness salonuna yazılıp günlük yaktıgın kalorinin Max 500 üstünde protein agırlıklı beslenip kas kütlesiyle 70 kilo civarlarına çıkman bu kolay bir iş değilmin 8-9 ay.
Gerçekten uzun süre disiplin istiyor.Ama başaracağıma inanıyorum

Göbeğin varsa karın kasların çok zayıftır. Eğer postür bozukluğun da varsa kilo almak için çok erken şu an. Önce yağları eritmen gerekiyor bunun içinde bölgesel çalışman lazım yani dümdüz idmana gireceksin.

Arkadaş çok zayıf yağ yaksa karnı gitse ne olacak ki arkadaş zaten kilo almak istiyor kilo alırken elbet yaglanacak yani başta yağ yakmasının hiçbir mantıgı yok.

Arkadaş çok zayıf yağ yaksa karnı gitse ne olacak ki arkadaş zaten kilo almak istiyor kilo alırken elbet yaglanacak yani başta yağ yakmasının hiçbir mantıgı yok.
Bu mantıklı geldi ben önce normal öğünleri 1 tabak arttırıp öyle kilo almayı hedeflesem daha sonrasında definasyona girip protein ağırlıklı beslensem? Bir de kaç kiloya ulaşmalıyım sence?

Bu mantıklı geldi ben önce normal öğünleri 1 tabak arttırıp öyle jilo almayı hedeflesem daha sonrasında definasyona girip protein ağırlıklı beslensem? Bir de kaç kiloya ulaşmalıyım sence?

Hocam kilo alma işinde fitness agırlık çalışma kesinlikle olmalı sporda kas yıkımını gerçekleştiriceksin eve gelip yeterli proteinini alacaksın ortalama insan günde 2000-2500 kalori yakar hiçbir şey yapmasa bile.
Sen günde yaktıgının 500 fazlasını tahmini 3000 kalori civarı alacaksın 500 kalori açık haftada yarım kilo ayda 2 kilo yapar hızlı kilo alim diye abartırsan eğer vucudun kullanmadıgı fazla aldığın protein bile yağa dönüşüyor sen az yaglanarak kas kütlesi koyarak güçlenerek agırlıkların artarak büyüyeceksin.

Hocam kilo alma işinde fitness agırlık çalışma kesinlikle olmalı sporda kas yıkımını gerçekleştiriceksin eve gelip yeterli proteinini alacaksın ortalama insan günde 2000-2500 kalori yakar hiçbir şey yapmasa bile.
Sen günde yaktıgının 500 fazlasını tahmini 3000 kalori civarı alacaksın 500 kalori açık haftada yarım kilo ayda 2 kilo yapar hızlı kilo alim diye abartırsan eğer vucudun kullanmadıgı fazla aldığın protein bile yağa dönüşüyor sen az yaglanarak kas kütlesi koyarak agırlıkların artarak büyüyeceksin.
Anladım bu arada 2.5 aydır ağırlık çalışıyorum zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı