Yağlardan kurtulmak için ne yapılır?

0-FuRKaN-0

Kilopat
Öncelikle herkese hayırlı Ramazanlar. Yaklaşık 9 ay önce kilomun bana çok problem olduğunu anladım. 85 kilodan şu an 68-69 kiloya kadar düştüm. Vücudumda gözle bayağı bir fark edilir şekilde incelme oldu, önceden XL giyerken şimdi M beden giyiyorum. Ancak vücudumda hala yağlar var karın, göğüs, basen, kalça gibi kısımlarda hala bayağı azalmış olsa da duruyorlar. Bu yağlardan kurtulmak için ne yapmam lazım? Evde hangi hareketleri yapabilirim? Vücut'da belli bir bölgeden yağ yakılmadığını biliyorum zaten amacım vücudumdaki yağları yakma :) Evde 2 KG dambılım var gerekirse daha da alırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kas yapın. Yani hep kalori vermişsiniz, şimdi kalorileri kas için kullanın. Terleten egzersizlerden çok ağrıtan (çok zorlamayın tabii :) ) egzersizleri yapmanızı öneririm. Mesela plank yapabilirsiniz. Şınav çekebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı