Yağlardan kurtulmak için ne yapılmalı?

Arpenix

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar aktif olarak ağırlık antrenmanı yapmaktayım, kardiyo yapmıyorum.
Bölgesel olarak fazla yağlıyım, bu durum beni rahatsız etmeye başladı.

Şu an da haftada 5 gün antrenman yapmaktayım, kardiyo için kaç gün ayırmam gerekir?
Ayrıca beslenme programı hazırlayabileceğim bir uygulama/site biliyor musun?

Teoride mantıklı fakat hücreler pek o tarafa yanaşmıyor... Tek taraflı yapabilirsin fakat yüksek tekrarlarda 1-2 dakika dinlenme belki dayanıklılık ve beraberinde güç getirebilir.
1-2 haftadır set arasında verdiğim süreleri uzatınca ağırlık arttırmaya başladım.
Belki de bir süredir gittiğim için yine ağırlığı arttıracaktım ama sanki set arası verilen süreleri uzatmak daha iyi geldi gibi hissettiriyor.

Normale oranla daha az yoruluyor hissediyorum ve son setde girdiğim ağırlığın ilk settekine kıyasla yüksek ölçüde arttırabiliyorum.

1-2 haftadır set arasında verdiğim süreleri uzatınca ağırlık arttırmaya başladım.
Belki de bir süredir gittiğim için yine ağırlığı arttıracaktım ama sanki set arası verilen süreleri uzatmak daha iyi geldi gibi hissettiriyor.

Normale oranla daha az yoruluyor hissediyorum ve son setde girdiğim ağırlığın ilk settekine kıyasla yüksek ölçüde arttırabiliyorum.
O kadar detaya takılma, nabzını toparla sonra sete gir. Hissederek yap ve son setlerinde tükenişe git.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı