mehmetolcaybacanli
Decapat
Daha fazla
Esenlikler. 175 boyunda 75 kilogramım. Aralıklı olmak üzere 6-7 ay spor yaptım. Şu anda arkadaşlarım kollarımın iyi gözüktüğünü söylüyorlar fakat oturunca göbeğim kırışıyor göğsüm de büyük ama yağ kas karışımı bir şey diyebilirim. Ben bu durumdan çok sıkıldım üyeliğim bitti ama üyeliğim varken de hocalar pek ilgilenmiyordu, 0 bilgiyle kendim ilerlemeye çalıştım bu zamana kadar. Okuduğum birkaç yerde sağlıklı diyet yaparsam vücudumun iyi gözükeceğini tespit ettim ama kendi özelimde sorayım dedim. Önerilerinizi bekliyorum, varsa diyet listeniz onları da
iyi akşamlar.

?Esenlikler. 175 boyunda 75 kilogramım. Aralıklı olmak üzere 6-7 ay spor yaptım. Şu anda arkadaşlarım kollarımın iyi gözüktüğünü söylüyorlar fakat oturunca göbeğim kırışıyor göğsüm de büyük ama yağ kas karışımı bir şey diyebilirim. Ben bu durumdan çok sıkıldım üyeliğim bitti ama üyeliğim varken de hocalar pek ilgilenmiyordu, 0 bilgiyle kendim ilerlemeye çalıştım bu zamana kadar. Okuduğum birkaç yerde sağlıklı diyet yaparsam vücudumun iyi gözükeceğini tespit ettim ama kendi özelimde sorayım dedim. Önerilerinizi bekliyorum, varsa diyet listeniz onları daiyi akşamlar.
Son düzenleme: