Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 12 Aralık 2021 #11 huseyinnakispro dedi: Peki durumum ciddi mi? Azaltmazsam ileride sorun olur mu yoksa yağ boyla beraber gider mi? Genişletmek için tıkla... Kiloyu korursan boyla beraber ister istemez gider.
huseyinnakispro dedi: Peki durumum ciddi mi? Azaltmazsam ileride sorun olur mu yoksa yağ boyla beraber gider mi? Genişletmek için tıkla... Kiloyu korursan boyla beraber ister istemez gider.
4 479595 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 2.745 Çözümler 25 12 Aralık 2021 #12 Ekmek çok yiyorsan azalt, kızartma, cips ve burger varsa azalt. Ufaksın zaten daha uzasan, 10 cm uzar toplarsın kendini. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2021
Ekmek çok yiyorsan azalt, kızartma, cips ve burger varsa azalt. Ufaksın zaten daha uzasan, 10 cm uzar toplarsın kendini.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 12 Aralık 2021 #13 Meksika dalgası yapılır.
huseyinnakispro Picopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 150 12 Aralık 2021 #14 Bana kalsa normalim. Kim kendine çok kiloluyum veya çok yağlıyım demek ister. Günde nerden baksan 1çikolatalı ekmek bitirebiliyorum. 479595 dedi: Ekmek çok yiyorsan azalt, kızartma, cips ve burger varsa azalt. Ufaksın zaten daha uzasan, 10 cm uzar toplarsın kendini. Genişletmek için tıkla...
Bana kalsa normalim. Kim kendine çok kiloluyum veya çok yağlıyım demek ister. Günde nerden baksan 1çikolatalı ekmek bitirebiliyorum. 479595 dedi: Ekmek çok yiyorsan azalt, kızartma, cips ve burger varsa azalt. Ufaksın zaten daha uzasan, 10 cm uzar toplarsın kendini. Genişletmek için tıkla...
Emrergnc Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 668 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #15 Kardeşim şekerli ya da yüksek yağlı gıdaları tüketmeyi seviyorsan birazcık azaltırsın rahatsız ediyorsa seni. Zaten ergenliğe giriyorsunuz bir anda boyun uzayabilir, irileşebilirsin. Sorun etme kendine.
Kardeşim şekerli ya da yüksek yağlı gıdaları tüketmeyi seviyorsan birazcık azaltırsın rahatsız ediyorsa seni. Zaten ergenliğe giriyorsunuz bir anda boyun uzayabilir, irileşebilirsin. Sorun etme kendine.
huseyinnakispro Picopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 150 12 Aralık 2021 #16 Spor yapacak vaktim olsaydı yapardım ama ev, okul diye diye zaman kalmıyor. Bir de kilom boyuma göre zayıf olmasına rağmen neden bu kadar yağlıyım. Peki yağ oranım kaçtır? Nasıl öğrenebilirim?
Spor yapacak vaktim olsaydı yapardım ama ev, okul diye diye zaman kalmıyor. Bir de kilom boyuma göre zayıf olmasına rağmen neden bu kadar yağlıyım. Peki yağ oranım kaçtır? Nasıl öğrenebilirim?
T tucucorrea Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 183 Yer Inter 12 Aralık 2021 #17 Sanırım bir diyetisyene gitmen lazım onu öğrenebilmek için.
huseyinnakispro Picopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 150 12 Aralık 2021 #18 tucucorrea dedi: Sanırım bir diyetisyene gitmen lazım onu öğrenebilmek için. Genişletmek için tıkla... Cidden başka yolu yok mu ya? Araştırdım siteler var. Doğru sonuç verir mi?
tucucorrea dedi: Sanırım bir diyetisyene gitmen lazım onu öğrenebilmek için. Genişletmek için tıkla... Cidden başka yolu yok mu ya? Araştırdım siteler var. Doğru sonuç verir mi?
Spooderman Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.535 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #19 Gigachad yok. Internette fotoğraflara bak, vücut tipine göre belli oluyor zaten. Benim tahminimce 20-25 arası.
Gigachad yok. Internette fotoğraflara bak, vücut tipine göre belli oluyor zaten. Benim tahminimce 20-25 arası.
huseyinnakispro Picopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 150 13 Aralık 2021 #20 Spor yapmadan gitmez mi? Aşırı üşengeç biriyim.