Yahudiler neden sevilmiyor?

nedensevilmedik

Decapat
Daha fazla  
Herkese selamlar. Bu Yahudileri dünyanın neredeyse hepsi sevmiyor. Neden bunlar bu şekilde dünya gözünde pis ve sapkın olarak görüyorlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Adolf Hitler'in bununla ilgili güzel bir konuşması var kısaca özet geçeyim:
"Vatanı, yurdu ve kendine ait bir toprakları olmayan bu azınlık grup gittiği yerleri kendi toprağı gibi sahiplenen, kendi emelleri için diğer milletleri birbirlerini kışkırtan ve başka kimseyi umursamayan kişilerdir" diye bahsediyor. Açıkçası bence haklıda.

Siemens Hitler'in konuşması diye bulabilirsiniz.

Aslında cevap sorunun içinde gizli, yahudiler diyoruz, bir dini bir ırkı aştılar direkt olarak, yahudilik bambaşka bir şey oldu direkt olarak.
Birbirlerinden haz etmeyen birçok ülkenin vatandaşlarının röportajlarını izledim, düşüncelerini okudum, yeri geldi bizzat sordum. Çoğu var olan nefreti anlamlı bulmuyor ve bu nefreti hükümetlerin beslediğini söylüyor, ki haklılar da. Ama yahudiler böyle değiller, hem hükümetleri hem halkı nefret edilmekten ve nefret etmekten bildiğin zevk alıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adamlar böyle bir müzik yapmış daha ne olsun.

Şaka bir yana tarih boyunca gittikleri her yerde kendilerini hep üstte görmeleri, fitne ve fesatçılık yapmaları. Yahudilerin ne melun bir millet olduğunu 40 ayrı dilde 40 cilt kitap yazılsa gene eksik kalır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı