[Yakalandı] Dolandırıcılık - Emre Göktaş

Oh oh afiyet bal şeker olsun. O kadar çok sevindim ki bu çakallar beni de dolandırmaya çalıştı. Yok polisim müslamanım bilmem ne felan inşallah içerde belalarını bulurlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu şahısla telefon görüşmesi yaptım.
O halde başlıkta yakalandığı iddaa edilen dolandırıcı bu değil mi yada aynı kişiden bahsediliyor lakin yanlış bir bilgi mi verildi yakalandı diye polis bir arkadaş yakalandı demiş diyorlar.

30 tane isim, kimlik, telefon numarası kullanıyor hangisi kim biz karıştırıyoruz savcılık kararı ne olucak merak ediyorum ama ısrarla peşindeyim pazartesi ek delilleri sunmaya gideceğim ve bu işin peşini bırakmayacağım...

@Halil1905 İyi ki gitti, keşke daha çok gitse.
Daha şikayette bulunacak çok kişi var. DH'de açtığım ifşa başlıklarını şikayetçi olmak için organize olma başlığına çevirdik. Son iki senede hakkında açılmış şikayet başlıklarının çoğu bilgim dahilinde, elimdeki bilgiler ile birlikte fazlasıyla ayrıntılı bir ifadeyi de ayrıca vereceğim savcılığa.

Daha şikayette bulunacak çok kişi var. DH'de açtığım ifşa başlıklarını şikayetçi olmak için organize olma başlığına çevirdik. Son iki senede hakkında açılmış şikayet başlıklarının çoğu bilgim dahilinde, elimdeki bilgiler ile birlikte fazlasıyla ayrıntılı bir ifadeyi de ayrıca vereceğim savcılığa.
Baktım başlığınıza. Gerçi beni dolandırmadı fakat böyle aciz heriflerden iğrendiğim için tüm yaptırımların uygulanmasını temenni ediyorum. Adamın 2009 yılında bile dolandırma vakaları var, sanırım Knight Online ile başlamış bu işe.

Birde arkadaşlar skype hesabı metehanfxl21 adlı bir kişi var işte Clash Of Clans hesabı steam hesabı gibi şeyler satıyor onuda görürseniz muhattap olmayın. Bide isterseniz ona arkadaşlık atıp onu dolandırabilirsiniz :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı