Yakın arkadaşın sevgilisinden hoşlanmak

Her neyse daha fazla tartışmaya gerek yok cevap veren herkese teşekkürler iyi geceler.

Bu ağır oldu hocam.

En iyisi olur hocam iyi günler siz kızlar soruyor forumuna falan yazın belki çözüm bulabilirsiniz iyi günler.

Bu düşünceden kurtulma diye bir şey olduğunu düşünmüyorum, kızla bir arada olmamaya çalış.

Az biraz mantıklı olan bu zaten hocam.

Dostum olmayacağını kabullenmek zorundasın eleman kızdan ayrılsa bile sen o kızla sevgili olabileceğini mi sanıyorsun. Bazen böyle olabiliyor, oluruna bırak.

Dostum olmayacağını kabullenmek zorundasın eleman kızdan ayrılsa bile sen o kızla sevgili olabileceğini mi sanıyorsun. Bazen böyle olabiliyor, oluruna bırak.
Asla öyle birşey yapmam yakışmaz.

Kızı takipten-takipçilerimden çıkardım muhattap olmayacağım önerilerinden yola çıkarak

KONU BURADA SONLANSIN İYİ GECELER.

En iyisini yapmışsın. Yanlış anlama da yani anladığım kadarıyla yakın arkadaşsınız, kız gitse yakın arkadaşın gene yanında durur, bu sebepten ihtimali yok gibi zaten.

Hocam bakın bir düşünce kurmuyorum kötü birisi değilim sandığınız gibi değilim.

Hocam kötü birisiniz diye bir şey söylemedik zaten neden her şeyi kötüye çekiyorsunuz anlamıyorum bakın bu kızı arzulamaktan kurtulmanın tek yolu dediğim gibi başka kızlara yönelmek veya oyun oynayıp Full kafa dağıtmak veya ders çalışabilirsin ders çalışabilirsinden kastım git biyoloji öğren insan fizyolojisi mesela, hayvanların fizyolojisi veya tarih öğrenebilirsin hem bu sayede hem daha bilinçli bir birey olursun toplumsal argümanlarla ilgili içerikleri de okumanı tavsiye ederim bu seni uzaklaştırır o kızdan cidden uğraşını kızı düşünmek yerine ilim irfan sahibi olmaya ver kızı düşünmeye harcadığın vakti daha iyi değerlendirirsin hem kızı da unutursun bir kızı düşünüp harcadığın ve harekete geçmediğin zamanda değmez samimi söylüyorum biz senin kötülüğünü istemiyoruz dostum seni de kötü bilmiyoruz belki gerçekten iyi bir insansın bunu bilemeyiz ama konuyu açarken yazdığın ilk mesaj beni oldukça tilt etti ve midemi bulandırdı bu yüzden bu şekilde yaklaştık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı