Yakın kız arkadaşa aşık olmak

kaantepekoy

Femtopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar belki sizin de başınıza gelmiştir. Ben yakın kız kankama aşık oldum ve ne yapacağımı bilmiyorum. Açılırsam onu kaybedebileceğimden korkuyorum. Normalde böyle bir durum daha önce yaşamadım. Hatta biraz saçma da buluyorum ama kız bana çok iyi davranıyor ve ben de ona istemsizce aşık oldum. Aslında tam hayalimdeki kız ama arkadaşız hani arkadaş olsak tamam risk alırım ama yani hem iyi hem kötü gün dostu hep beni destekliyor. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın kız arkadaşla ilişkiye başlamak genelde karşı tarafın istememesiyle sonuclanır. Ama istisnalar da var tabii. Ben 6 ay yakın arkadaşlık yaptığım kızla çıkmıştım. Eğer ona durumu belirtmezsen her zaman kafanda soru işretleri kalacak. Şansını dene derim ben.

Eğer açılırsan kabul edeceğini zannetmiyorum. Haa tabi olasılık var aranızdaki duruma bağlı fakat açılacaksan eğer kendini onu kaybedecekmişsin moduna hazırla. En azından fazla üzülmezsin. Ki belki de böylesi daha iyidir? En azından şansını denersin ve belirsizlikten kendini kurtarıp daha fazla kendini yiyip bitirmezsin.

Evet arkadaşlar belki sizin de başınıza gelmiştir. Ben yakın kız kankama aşık oldum ve ne yapacağımı bilmiyorum. Açılırsam onu kaybedebileceğimden korkuyorum. Normalde böyle bir durum daha önce yaşamadım. Hatta biraz saçma da buluyorum ama kız bana çok iyi davranıyor ve ben de ona istemsizce aşık oldum. Aslında tam hayalimdeki kız ama arkadaşız hani arkadaş olsak tamam risk alırım ama yani hem iyi hem kötü gün dostu hep beni destekliyor. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
IMG_3661.jpeg

İstedim ama duygularıma hakim olamıyorum sanırım deneyeceğim.
Hocam red yiyeceksin kız seni arkadaşı olarak görüyor bir kere bunu değiştirmenin tek yolu mükemmel olman üzgünüm (kaslı yakışıklı uzun boylu olmak iyi bir iş ve araba) maalesef bunların aynı anda hepsinin olması da zor hocam hayatın acı gerçeği üzgünüm.

Hocam red yiyeceksin kız seni arkadaşı olarak görüyor bir kere bunu değiştirmenin tek yolu mükemmel olman üzgünüm (kaslı yakışıklı uzun boylu olmak iyi bir iş ve araba) maalesef bunların aynı anda hepsinin olması da zor hocam hayatın acı gerçeği üzgünüm.
Yani kızın öyle bir niyeti olsa seninle yakınlaşırdı zaten bu zamana kadar arkadaş kalmazdı(cinsel anlamda değil yanlış anlaşılmasın)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı