Yakın kız arkadaşa aşık olmak

Arkadaşlığı koru bodoslama hadi sevgili olalim demekle olmuyor. Senin onu istemsiz bir şekilde etkilemen lazım. Kızın senden hoşlanması lazım.

Hafif hafif flört et, jestler yapmaya çalış. Bakışıp gülüşmeler falan olursa efsane olur. Bazen git başka kadınlarla Sohbet et o seni onlarla konuşurken görsün merak etsin sorsun. Sadece arkadaşîm yahu falan de. Kızlar elinde ki erkeğin değerini genelde böyle anlıyor, direk başkasının değil benim olmalı kafasına giriyor...

Evet arkadaşlar belki sizin de başınıza gelmiştir. Ben yakın kız kankama aşık oldum ve ne yapacağımı bilmiyorum. Açılırsam onu kaybedebileceğimden korkuyorum. Normalde böyle bir durum daha önce yaşamadım. Hatta biraz saçma da buluyorum ama kız bana çok iyi davranıyor ve ben de ona istemsizce aşık oldum. Aslında tam hayalimdeki kız ama arkadaşız hani arkadaş olsak tamam risk alırım ama yani hem iyi hem kötü gün dostu hep beni destekliyor. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?

Yoklukta olduğunuz için gordüğünüz konuştuğunuz tek kıza aşık olmuş olabilir misiniz? Yokluk derken işte etrafında kız olmaması vs açılmayın kızla iletişimi sıfırlayın unutmak için ve yüksek ihtimal friendzone yemişsiniz @promagistra

Yoklukta olduğunuz için gordüğünüz konuştuğunuz tek kıza aşık olmuş olabilir misiniz? Yokluk derken işte etrafında kız olmaması vs açılmayın kızla iletişimi sıfırlayın unutmak için ve yüksek ihtimal friendzone yemişsiniz @promagistra
Aslında hayır çevremde bir sürü kız var ama en samimi onunla olduğum için bir başka hissetmeye başladım üstüne bi de kız çok güzel olunca

Sizce bir şansımı deneyim mi?

Son düzenleme:
Aslında hayır çevremde bir sürü kız var ama en samimi onunla olduğum için bir başka hissetmeye başladım üstüne bir de kız çok güzel olunca.

Sizce bir şansımı deneyim mi?

Bilmem ki sınav seneniz bence denemeyin boş verin zaten bu yaşta ilişki olmaz hiç bir olgunluk vs yok sonu ayrılık ve üzüntü bu yaşta değmez sınav seneniz zaten bir de hocam Ankara'da mı yaşıyorsunuz?

Bilmem ki sınav seneniz bence denemeyin boş verin zaten bu yaşta ilişki olmaz hiç bir olgunluk vs yok sonu ayrılık ve üzüntü bu yaşta değmez sınav seneniz zaten bir de hocam Ankara'da mı yaşıyorsunuz?
hayır İzmir de yaşıyorum

Sınav senen değil mi senin? Bu sene sınavına calis lisede yoluna bakarsın.
Sınava çok çalışıyorum zaten hayal kırıklığı yaşamak istemem

Ama uzun zaman sonra birine aşık oldum bir de ilk defa birisi bu kadar yakın davranıyo normal bir arkadaşlık değil gibi yani benim bi de hiç sevgilim olmadı aslında sevgililik işlerini pek sevmem

Hocam bence vazgeçin ama vazgeçemem diyorsanız kıza hafif iltifatlarda vs bulunun flörtleşmeye çalışın, eğer kız da sizden biraz hoşlanıyorsa bir şeyler yaşanabilir. Ama bu işlerde tüm olay kızın isteyip istememesi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı