Yaklaşan proje: Gamebuntu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin yaptığınıza alındım sadece ayrıca ikide bir kabul etmiyorsun deme. Tamam yazın seni tekrardan çağıracam o zaman bakarsın "OTURUMUMA". Anlaştık mı?

Sizin yaptığınıza alındım sadece ayrıca ikide bir kabul etmiyorsun deme. Tamam yazın seni tekrardan çağıracam o zaman bakarsın "OTURUMUMA". Anlaştık mı?

Hala benimle çok sinirli şekilde konuşuyorsunuz. Madem dağıtım yaptınız bu dağıtımın diğer dağıtımlardan farkı nedir? Sadece adının Gamebuntu olması mı? Maalesef içinde bir kaç uygulama yüklü gelmesi ve ikon tema dışında fark göremiyorum. Ha siz dağıtım diyebilirsiniz ama eminim ki pek çok kişi demeyecektir. Kariyerinizde başarılar. İyi günler.

Kariyerinizde başarılar. İyi günler.

Teşekkür ederim size de iyi günler.

Hala benimle çok sinirli şekilde konuşuyorsunuz.

Hocam bir hatam varsa özür dilerim cidden fakat ben bir logo için bile 3 gün uğraştım bunun için her şeyimin üstüne yemin edebilirim. Belki efsane olmadı tamam belki oturum oldu. Fakat her şey ilk çıktığında mükemmel değildi, değil mi?

Ben tasarımdan pek anlamam ancak bunun gibi bir gamepadin analog tuşunun olduğu yerde bir Ubuntu logosu olursa güzel gözükebileceğini düşündüm.

gamepad.png

Teşekkür ederim size de iyi günler.

Hocam bir hatam varsa özür dilerim cidden fakat ben bir logo için bile 3 gün uğraştım bunun için her şeyimin üstüne yemin edebilirim. Belki efsane olmadı tamam belki oturum oldu. Fakat her şey ilk çıktığında mükemmel değildi, değil mi?
Emeğiniz yok demiyor kimse, sadece bunlar dağıtım olması için yeterli değil. Örneğin daha fazla performans isteyen bir kişinin icon teması umrunda olmaz. Onun için daha fazla performans gereklidir. Ayrıca olabildiğince minimalist bir tabanı almak varken gidip niye Ubuntu'yu alıyorsunuz? Bunun gibi sorular çok fazla, isterseniz iyice düşünüp öyle karar verin ne yapacağınıza.

Tamamdır hocalarım önerilerinizi dikkate alacağım hepinize iyi günler teşekkür ederim. Ama Ubuntu'yu almamın nedeni Debian'ın donanımımla uyumlu olmaması. Ama Manjaro da bir seçenek teşekkür ederim.
Örneğin daha fazla performans isteyen bir kişinin icon teması umurunda olmaz.

İsterseniz değiştirebilirsiniz hocam, bence gayet beğenenlerde var. Ayrıca performansa da çok etkisi olduğunu düşünmüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı