India romda gayet iyi şahsen bana göreTelefonda ındia ROM var. Hangi akıllı bu ROM'u yüklemiş? Neden global yok? 2 ay kullanmıştım bu cihazı global ROM ile, hiç sorun yaşamamıştım. Bence bir telefoncuda global ROM yükletsin eğer bootloader açıksa.
India ROM'da gayet iyi şahsen bana göre.
![]()
Download OS1.0.10.0.UNOINXM - Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ (Indian) - Global Stable in MiFirm
Download firmware, ROM OS1.0.10.0.UNOINXM - Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ (Indian) - Global Stable - zircon_in in MiFirm ✅ - Xiaomi MIUI Firmware - ROM - TWRP download free and max speed - The biggest Xiaomi Mi downloadmifirm.net
Buraya tıkla ve en hızlı ındiren'i bul server 1-2 veya 3 falan ondan sonra yaz buraya tekrardan beni etiketleyer.
Tamam indikten sonra yaz tekrardan1 ve 2 çok yavaş indiriyor, 3 hiç indirmiyor, 4 en hızlı indiriyor.
Tamam indikten sonra yaz tekrardan.
Bir de hocam sürümün sonundaki tnrınxm ne oluyor.
Ortadaki ın indianin ilk iki harfini temsil ediyor.
Dosya indi hocam şimdi ne yapacağımOrtadaki ın indianin ilk iki harfini temsil ediyor.
Ve galiba xm Xiaomi Mobile demek.
Dosya indi hocam şimdi ne yapacağım.
IMEI ile ilgili ne tür sorunlar olabilirGuncelleyiciye git ve MIUI logosuna üst üste tıkla yazı gelene kadar.
Yazı geldikten sonra sağ üstten güncelleme paketini seç de ve indirdiğiniz dosyayı seçin bakalım ne olacak.
Not: IMEI vb. şeyler ile ilgili bir sorun olursa sorumluluk bana ait değil bunu yapmaya sen karar vereceksin.
IMEI ile ilgili ne tür sorunlar olabilir.
Denedim bu ROM yüklenemiyor hatası verdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.