Yalın internet altyapı istiyor mu?

Enes81

Femtopat
Daha fazla  
Yalın internet diye bir şey var şu an binamızda altyapı olmadığı için altyapısız internet arıyorum. Yalın internet altyapı istiyor mu acaba?

Yalın internet diye bir şey var şu an binamızda altyapı olmadığı için altyapısız internet arıyorum. Yalın internet altyapı istiyor mu acaba?

Altyapı yoksa sadece o pahalı taşınabilir modemler var ondan kullanabilirsin(ki önermem 2 Mbps zor görüyor) binanız yeni ise imza toplanıp başvuru yapılması ve bunun sonucunda 2 yıl sonra Türk Telekom gelip bağlıyor interneti.

Altyapı yoksa sadece o pahalı taşınabilir modemler var ondan kullanabilirsin(ki önermem 2 Mbps zor görüyor) binanız yeni ise imza toplanıp başvuru yapılması ve bunun sonucunda 2 yıl sonra Türk Telekom gelip bağlıyor interneti.

Of ya ne yapacağım ben. Alternatif bir çözüm yok mu?
En ucuz hatlı modemler hangi operatörün acaba?

Of ya ne yapacağım ben. Alternatif bir çözüm yok mu?
En ucuz hatlı modemler hangi operatörün acaba?

İmza toplayıp başvurunuzu yapın. Ama TurkNet'e yapın Türk telekoma değil. Bu süre zarfında da aylık 160 lira karşılığında Vodafone Redbox kullanabilirsiniz. 15 Mbps internet hızı var sınırsız. Turkcell'e varınızı yoğunuzu vermeye gerek yok.

İmza toplayıp başvurunuzu yapın. Ama TurkNet'e yapın Türk telekoma değil. Bu süre zarfında da aylık 160 lira karşılığında Vodafone Redbox kullanabilirsiniz. 15 Mbps internet hızı var sınırsız. Turkcell'e varınızı yoğunuzu vermeye gerek yok.

TurkNet ne kadar zamanda altyapı yapar?

Bu arada binanın yöneticisi babam.
Vodafone Redbox kapandı diyorlar doğru mu?

Bu arada binanın yöneticisi babam.
Vodafone Redbox kapandı diyorlar doğru mu?

Hayır hala Vodafone sitesinde mevcut.

TurkNet'i arayarak bir görüşme sağlayın. Sonrasında Türk Telekom'u arayın. Zaten TurkNet Türk Telekom altyapısını kullanıyor. Ama TurkNet gelip kendisi çekerse daha kaliteli bir hizmet alabilirsin. Hemen şu an TurkNet'i ara abone olmak istiyorum kısmından bağlan temsilciye. Derdini güzelce açıkla, sana yol göstersin ve sen de bizleri bilgilendir. Bu şekilde daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

Redbox limitsiz 15Mbps 179 TL oldu. Kapanmadı fakat birçok mahallede baz istasyonları yeterli gelmediği için hizmet vermiyor. Bulunduğum bölgede Turkcell Superbox alabiliyorum Redbox alamıyorum.

Bizimde binada altyapı yoktu Türk Telekom genel müdürlüğüne gidip dilekçe verdim 3 ay sonra tanımlama yaptılar, altyapı oluştuktan sonra gidip TurkNet veya milenicom gibi alternatif sağlayıcılaran hizmet alabilirsiniz.

Redbox limitsiz 15Mbps 179 TL oldu. Kapanmadı fakat birçok mahallede baz istasyonları yeterli gelmediği için hizmet vermiyor. Bulunduğum bölgede Turkcell Superbox alabiliyorum Redbox alamıyorum.

Bizimde binada altyapı yoktu Türk Telekom genel müdürlüğüne gidip dilekçe verdim 3 ay sonra tanımlama yaptılar, altyapı oluştuktan sonra gidip TurkNet veya milenicom gibi alternatif sağlayıcılaran hizmet alabilirsiniz.

Ben deneyeceğim altyapı çekilene kadar Redbox kullanırım.

Hocam annemin üstüne kayıtlı bir internet var sözleşmesi daha yeni yenilendi iptal edemiyoruz kullanamıyoruz boşuna para ödüyoruz ne yapabiliriz bu konuda. Her ay 169 TL fatura geliyor.
Redbox sınırsız 15 Mbps bana düşük geliyor 2 cihaz YouTube 1 cihazında da aralıksız Online oyun oynuyorum.4.5G hızında 200 GB kotalı alacağım sanırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı