Yalın internet diye bir şey var şu an binamızda altyapı olmadığı için altyapısız internet arıyorum. Yalın internet altyapı istiyor mu acaba?
Altyapı yoksa sadece o pahalı taşınabilir modemler var ondan kullanabilirsin(ki önermem 2 Mbps zor görüyor) binanız yeni ise imza toplanıp başvuru yapılması ve bunun sonucunda 2 yıl sonra Türk Telekom gelip bağlıyor interneti.
Of ya ne yapacağım ben. Alternatif bir çözüm yok mu?
En ucuz hatlı modemler hangi operatörün acaba?
Of ya ne yapacağım ben. Alternatif bir çözüm yok mu?
En ucuz hatlı modemler hangi operatörün acaba?
İmza toplayıp başvurunuzu yapın. Ama TurkNet'e yapın Türk telekoma değil. Bu süre zarfında da aylık 160 lira karşılığında Vodafone Redbox kullanabilirsiniz. 15 Mbps internet hızı var sınırsız. Turkcell'e varınızı yoğunuzu vermeye gerek yok.
TurkNet ne kadar zamanda altyapı yapar?
TurkNet ne kadar zamanda altyapı yapar?
Bu arada binanın yöneticisi babam.
Vodafone Redbox kapandı diyorlar doğru mu?
Redbox limitsiz 15Mbps 179 TL oldu. Kapanmadı fakat birçok mahallede baz istasyonları yeterli gelmediği için hizmet vermiyor. Bulunduğum bölgede Turkcell Superbox alabiliyorum Redbox alamıyorum.
Bizimde binada altyapı yoktu Türk Telekom genel müdürlüğüne gidip dilekçe verdim 3 ay sonra tanımlama yaptılar, altyapı oluştuktan sonra gidip TurkNet veya milenicom gibi alternatif sağlayıcılaran hizmet alabilirsiniz.
Redbox limitsiz 15Mbps 179 TL oldu. Kapanmadı fakat birçok mahallede baz istasyonları yeterli gelmediği için hizmet vermiyor. Bulunduğum bölgede Turkcell Superbox alabiliyorum Redbox alamıyorum.
Bizimde binada altyapı yoktu Türk Telekom genel müdürlüğüne gidip dilekçe verdim 3 ay sonra tanımlama yaptılar, altyapı oluştuktan sonra gidip TurkNet veya milenicom gibi alternatif sağlayıcılaran hizmet alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.