Yalnız kalmamak için biriyle takılmak

Arkadaşlar, sevdiğim arkadaşım olmadı hiçbir zaman. Hep nasıl diyeyim hep gereksiz arkadaşlarım oldu ya da hep beni azarlayan küçük duruma düşüren ya da ufak hatalarımdan dolayı söven, en önemlisi beni anlamayan hep bir çıkar için benimle takılanlar oldu. Ben de bunalmamak için her şeyi yapıyorum. Mesela şu anlık takıldığım arkadaşım sadece motorum olduğu için benimle duruyor. Bir de çok gereksiz, daha doğrusu takıldığım kişileri beğenmiyorum. Biri daha var ona da güvenmiyorum, içkicinin teki. ben ne yapacağım arkadaşlar ya? Yalnız kalınca da sıkılıyorum, bunalıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, sevdiğim arkadaşım olmadı hiçbir zaman. Hep nasıl diyeyim hep gereksiz arkadaşlarım oldu ya da hep beni azarlayan küçük duruma düşüren ya da ufak hatalarımdan dolayı söven, en önemlisi beni anlamayan hep bir çıkar için benimle takılanlar oldu. Ben de bunalmamak için her şeyi yapıyorum. Mesela şu anlık takıldığım arkadaşım sadece motorum olduğu için benimle duruyor. Bir de çok gereksiz, daha doğrusu takıldığım kişileri beğenmiyorum. Biri daha var ona da güvenmiyorum, içkicinin teki. ben ne yapacağım arkadaşlar ya? Yalnız kalınca da sıkılıyorum, bunalıyorum.
Öz saygınız yok, eğer ki kendinize saygı duymazsanız diğerleri size niye saygı duysun ki?

Öncelikle öz saygınız olsun bahsettiğiniz arkadaşlarınızdan da uzaklaşmanızı tavsiye ederim.
Kafanızı dağıtacak bir hobi seçmeniz en doğrusu olur, hobiyi de geçtim, sizi her gün dışarı çıkmayı zorunlu hale getirecek yani disiplinli kılacak bir şey yapsanız da olur.

Ne kadar yalnız kalacak olursanız olun bahsettiğiniz türden kişiler ile arkadaşlık yapmaya devam etmeyin tabi ne kadar arkadaşlık denilebilirse.

Yalnız kalmamak için birileriyle takılırsan, bu seni eskisinden de beter hale sokar. Bunu söyleyeyim. Kendinle vakit geçirmesini öğrenmen gerek. Kitap okuyabilir, yürüyüş yapabilir ya da günübirlik şehir turları yapabilirsin. Yaşadığın yerden bir günlük olsa da uzaklaşmak, iyi gelecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı