Yalnız olmaya alışmak iyi mi?

23 Yaşımdayım. Şu an dışarı çıkmak istesem bir tane bile çağırabileceğim arkadaşım yok. Ha arkadaşlarım var ama samimiyetim yok. Bana kalırsa yalnız olmak çok iyi bir şey. Ben alıştım. Böyle olmayı da seviyorum açıkcası.

23 yaşımdayım. Şu an dışarı çıkmak istesem bir tane bile çağırabileceğim arkadaşım yok. Ha arkadaşlarım var ama samimiyetim yok. Bana kalırsa yalnız olmak çok iyi bir şey. Ben alıştım. Böyle olmayı da seviyorum açıkçası.

Bende öyleyim arkadaşlarım var ama can kardeşim dediğim kimse yok. Böyle iyiyim. Bir üstadında dediği gibi "icat çıkarma otur oturduğun yerde".

Bence kötü bir şey. Herkesten kendini soyutlamak genelde "asosyal" lakabıyla tanınmana sebep olur. Atılgan ve konuşkan olsan daha iyi bence.

Hocam ben insanlarla konuşabiliyorum. Bakın mesela 3 arkadaşım olsa kafeye gidelim derse ben onu değil de yalnız kalmayı seçerim ondan bahsediyorum.

7/24 sokakta başkalarıyla vakit geçirmene gerek yok. Arada bir kafa dağıtmak için vakit geçirmeyi sevdiğin kişilerle gezip sohbet etmek yeterli olacaktır. Ben de az çok yalnız kalmayı seven biriyim ama işte haftada bir dışarı çıkıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı