Yalnızca oyun için PS5 mi PC mi?

Kaçınsa bile daha ucuza PC alabilir, ben kendim sahsi olarakta PC'nin Konsola göre olan özgürlüğünü de seviyorum. Aynı şekilde PC'de de GamePass var.
Çıkacak PS oyunlarının PS+'a ilk günden gelmemesini de ifade etmek lazım. 20.000 TL konsola vereceksin, bir de çıkış yapacak oyunlara ayrı para vereceksin. Oldukça mantıksız bana göre.
 
Kaçınsa bile daha ucuza PC alabilir, ben kendim sahsi olarakta PC'nin Konsola göre olan özgürlüğünü de seviyorum. Aynı şekilde PC'de de GamePass var.
Evet biliyorum PC'de gamepass olduğunu fakat konsol seviyorsa konsol alması daha iyi olabilir. Konsolda çıkan oyunlar pcde 1 yıl sonra çıkıyor. O yönden iyi bence konsollar. Ben olsam PC alırdım, her işi yapıp istersen oyunlara para vermeyip oynayabiliyorsun.
 
Sana öneri 10 15 biniyle bir PC patlat geri kalanıyla bir PS4 Slim veya 4K TV varsa PS4 Pro bak keyfine.
 
Salondaki TV'ye bağlayıp oynamak için PS alırdım. Her ne kadar oyun için ayrı bir bilgisayarım olsa da insan bazen kalkıp bilgisayar odasına gitmeye üşeniyor. Salondaki üçlüde yatıp uzanarak rahat rahat oynamak istiyor insan. Neden almıyorsun o zaman derseniz de oyun oynamaya vaktim yok :)
 
salondaki TV'ye bağlayıp oynamak için PS alırdım. Her ne kadar oyun için ayrı bir bilgisayarım olsa da insan bazen kalkıp bilgisayar odasına gitmeye üşeniyor. Salondaki üçlüde yatıp uzanarak rahat rahat oynamak istiyor insan. Neden almıyorsun o zaman derseniz de oyun oynamaya vaktim yok :)

Muhtemellen PS5 alacağım PC daha masraflı işte.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı