Yalnızlık duygusu

Depresyonu atlatmaktayım bu zor günlerimde bana yardım eden olmadı. Zaten beni seven olmadı zannetmiyorum hayır hissedebiliyorum öyle olsa neden sınıfta 10 kişi sataşsın eskiden de az tartışmadığım olmadı aklıma halen geliyor. Dengim insanı bulduğum anca rüyamda olmuştur ama yalnızlığa alıştım artık ama bu duyguyu hala yenmiş değilim. Ne zaman dengimi bulursam o benim için gerçek arkadaştır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ya değişmek için çaba harcarsın, ya da attığım şarkıyı dinleyip içini dökebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ya değişmek için çaba harcarsın, ya da attığım şarkıyı dinleyip içini dökebilirsin.

Üzülürsek daha da kötü olur yapamam.

Depresyonu atlatmaktayım bu zor günlerimde bana yardım eden olmadı. Zaten beni seven olmadı zannetmiyorum hayır hissedebiliyorum öyle olsa neden sınıfta 10 kişi sataşsın eskiden de az tartışmadığım olmadı aklıma halen geliyor. Dengim insanı bulduğum anca rüyamda olmuştur ama yalnızlığa alıştım artık ama bu duyguyu hala yenmiş değilim. Ne zaman dengimi bulursam o benim için gerçek arkadaştır.
Bu hayatta maalesef hepimiz yalnızız. Senin neler hissettiğini az çok anlayabilen biri olarak, başka insanlardan bir şey bekleme. İnsanların çoğunluğu diğerlerini umursamıyor, sende onları umursamayıp kendi başına takılmayı öğrenmen lazım. Benim de bugüne kadar "sözde" yüzlerce arkadaşım olmuştur fakat dediğim gibi şu an hiçbiri yanımda değil ve gram umurlarında değilim. Bundan dolayı insanlara olması gerekenden fazla değer verme, ileride elbet gerçek dost ile karşılacağına eminim. Benim de pek arkadaşım yok, şarkılar dinleyip yazılım ile uğraşıp aynı zaman da oyun oynayarak vakit geçirmeye çalışıyorum. Ayrıca spora başladım. Senin de insanlara bağlı olmadan kendince vakit geçirebileceğin aktiviteler bulman lazım. Okulda sınıftaki arkadaşlarınla anlaşamıyorsan diğer sınıflardaki insanlarla konuşmaya çalışabilirsin. Eğer benim gibi utangaç biriysen bu biraz zor olacaktır ama denemekten bir zarar gelmez.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı