Yalnızlık ile başa çıkamıyorum, ne yapabilirim?

Ben de tam tersi insanlardan kaçıyorum, gerçek yüzlerini gördükçe menfaat için kullanıldığımı görünce hepsini bırakıyorum, son 1 yılda kaç kişiyi çıkardım hayatımdan.

Şu an yalnızım, ailem dışında kimse yok, kafam rahat, iş oyun ile zamanım geçiyor, ara ara Poligon vs. yani insanlardan fayda yok, bunun cevabı bu.

Çözüm olarak arkadaş ortamı yapmaya çalış, hiç olmadı ailenle bile olsa sosyalleş, o kadar kapanık olmak da iyi değildir.
Yalnızlık bir yaştan sonra iyidir fakat özellikle çocukluk ve ergenlik döneminde psikolojiyi ciddi anlamda zorlar. İş hayatına giren kişiler için yalnızlık bir kafa dinleme, dinlenmedir ve en iyisidir.

Okulda arkadaş edinmek dışında pek bir yol yok gibi. En azından her gün görüştüğünüz sınıf arkadaşlarınızla aranızda bir iletişim olur zaten.

İletişim değil dost lazım. Benim de çok konuştuğum bir arkadaş vardı mesajlara falan cevap vermiyor şu an yüzyüzede konusmuyoruz okulda tam arkamda oturuyor bilmiyorum tek arkadaşımda oydu dost diyebileceğim.

Okulda arkadaş edinmek dışında pek bir yol yok gibi. En azından her gün görüştüğünüz sınıf arkadaşlarınızla aranızda bir iletişim olur zaten.

Okul arkadaşları pek de istediğim gibi insanlar değiller sanırsam. İletişimim iyi hemen hemen hepsiyle ama çok farklı insanlarız ve bundan ötürü de hiçbiriyle samimi değilim.

Ben oldum olası insanlardan nefret ettim. Arkadaş olmaya çalıştım ama beni şamar oğlanı yaptılar. Dövdüler, küfür ettiler. Çocukluktan çıkınca insanın gereksiz olduğunu anladım ve yalnızlık artık beni rahatsız etmedi.

İletişim değil dost lazım. Benim de çok konuştuğum bir arkadaş vardı mesajlara falan cevap vermiyor şu an yüzyüzede konusmuyoruz okulda tam arkamda oturuyor bilmiyorum tek arkadaşımda oydu dost diyebileceğim.

Aynı durumun bir miktar benzerini bende yaşıyorum. Çevremde pek samimi olduğum kimse kalmadı diyebilirim.

Okul arkadaşları pek de istediğim gibi insanlar değiller sanırsam. İletişimim iyi hemen hemen hepsiyle ama çok farklı insanlarız ve bundan ötürü de hiçbiriyle samimi değilim.
Okulunuzda sizinle aynı olan en azından 1 kişi mutlaka vardır. İnsanlarla konuşup tanıştıktan sonra bunu anlayabilirsiniz. Sınıf arkadaşlarınızda sizinle aynı kafa yapısında bir insan olmayabilir fakat okulda muhakkak vardır.

Yanlış anlamayın lütfen ama benim bir taktiğim kendime yakın kız erkek fark etmez. Kafamın uyacağı birini seçmek sonra örneğin ece diye bir kız vardı, dersleri iyiydi. Sırf sohbet için test çözdüm. Anlatmasını istedim. Her teneffüs birlikte geçiyordu ve sonra daha samimi olduk. Bence bunu bir deneyin.

Yanlış anlamayın lütfen ama benim bir taktiğim kendime yakın kız erkek fark etmez kafamın uyacağı birini seçmek sonra örneğin ece diye bir kız vardı dersleri iyiydi sırf sohbet için test çözdüm anlatmasını istedim her teneffüs birlikte geçiyordu ve sonra daha samimi olduk. Bence bunu bir deneyin.

Peki benim dediğim olay neden olmuş olabilir üstte anlattım.

Çocuk sigara içmek için dışarı cıkınca onun ağzından flörtüyle konusuyordum aw.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı