Ben de senin profili gördükten sonra pek ciddiye alamadım.TikTok'tan sonrasını okumadım.
Ben de senin profili gördükten sonra pek ciddiye alamadım.TikTok'tan sonrasını okumadım.
Dost, geçmişe takılı kalırsan önündeki hayatını da yaşayamazsın. Herkesin kendini böyle hissettiği zamanlar olmuştur. Kendini kötü yollara sürükleme. Alkol vb. şeylere bulaşmanı tavsiye etmem. Kendini daha da bataklığa itersin. Alkolle birlikte artık hiçbir şeyden zevk alamadığın için kumar bağımlılığının içinde de bulabilirsin kendini. Psikiyatriye gitsen kırmızı reçeteli ilaçlara bağlı kalacaksın. O ilaçları kullanmadığında kendini kötü hissedeceksin. Sana tavsiyem ne kadar uygularsın bilmem ama bir sporla uğraşman. Fitness olur, basketbol olur, futbol olur. Ayrıca kız arkadaş mevzusuna gelecek olursam. Kendin gibi birini bulma zorunluluğu verme kendine. Sen kendini dışlıyorsun gibime geldi. Belki de senin tam tersin olan bir kız hayatına ayrı bir renk katacak bunu bilemezsin. Biliyorum heves almayacaksın yüksek ihtimalle ama denemekten zarar gelmez. Daha çok gençsin. Hayatında ileride 30-40 belki de 50 sene daha var. Şimdiden keyif almamak ileriyi de kötüye sürükler. Sadece birkaç gün kendini dediğim hayata adapte etmeye çalış değişiklik olacağını göreceksin. Ailenle de aranı iyi tut. Her ne kadar sen ailemle aram iyi değil diye düşünsen de onlar senin annen, baban. Bu hayattaki en değerli şeylerin. İleride kötü alışkanlıklara düştüğünde, pişmanlığını hissettiğinde annenin, babanın ne kadar üzüleceğini düşün. Kötü olan her şeyden uzaklaş. Sosyalleşmeye çalış. Umarım her şey dilediğin gibi olur ve iyi durumda olursun dostum.Selam dostlar. Canım sıkıldı bir şeyler yazmak istedim. Hiç arkadaşım yok. Konuştuğum sohbet ettiğim hiç kimse yok. Ailemle de aram yok. Sevgilim vardı ama o da ağustos gibi benimle konuşmayı kesti. Çok yazdım bana geri dönmesi için, rezil ettim kendimi. Hiçbir mesajıma cevap vermedi.
Sürekli TikTok hesabından paylaştığı videolara ve repostlarına bakıyorum. Hâlâ birlikte olsaydık diye hayal kuruyorum. Repost'larında gördüğüm şeyler sürekli içimi burkuyor ama unutup hayatıma devam edemiyorum bir şekilde. Ona yazma, hesabına bakma ihtiyacı duyuyorum.
Sürekli bir endişe hissi var içimde. Bu kızla olmadıysa kiminle olacak diye düşünüyorum. Yalnız kalacağımı düşünmekten öte biliyorum gibi artık. Gelecek hedefim üniversite sınavında yurt dışında bir üniversite kazanıp temelli olarak yurt dışında yaşamak. Bu sıralar sadece kendimi oyalayıp zamanın geçmesini bekliyorum çünkü yakın gelecek için heyecanlanmıyorum. "Ne olacaksa olsun artık" kafasıyla yaşıyorum. Her şeye tepkisizim, hiçbir şey önemli gelmiyor. Herhangi bir heves, hobi için çok yorgunum.
Sosyal olarak da garip biriyim. İnsanlarla konuşmayı bilmiyorum, insanların yanında gergin oluyorum. Sınıfım beni dışlamıyor, iyi insanlar hepsi. Ama ben kimseyle yakınlık kuramıyorum hiçbir şekilde. Sınıfımda bir kız var, benden hoşlanıyor ama onunla birlikte olsam bile yürümeyeceğini biliyorum. Bana hiç benzeyen birisi değil çünkü. Eğlenceli, sosyal birisi. Benim gibi içine kapanık bir kız arıyorum ama öyle bir kız bulsam bile yürümeyeceğini düşünüyorum. Daha önce de yazdığım sebepten kaynaklanıyor bu düşünce. Son sevgilim bana çok benziyordu ama onunla olmadı, nefret etti benden.
Ölümden sonra yaşam olduğuna da inanmıyorum, tek hayatımı da böyle harcayacağım. Bazen zamanı geriye alıp farklı birisi olarak aynı anıları yaşamak istiyorum. Belki daha farklı davransaydım, bu kadar çekingen biri olmasaydım bitmezdi diye düşünüyorum. Çözüm önerisinde bulunmanıza gerek yok çünkü muhtemelen uygulayamayacağım bir şey. İleride belki antidepresan ve anksiyete ilacı için psikiyatra görünebilirim, şu an mümkün değil. Sağlıcakla kalın.
Benim onerim topluca birakilmasi hocam harcadiginiz s* vucudunuza tekrar donusturulmesi lazim kas kutle artisida ansikyete de azalacaktir umidinizi kesmeyin. Sizden ricam en azindan denemeniz. Inanmasaniz bile benim dualarim sizinle hocam. Kendinize 1 hafta sure verin sonuclara gore kararinizi verin.
Hocam öncelikle kendinize çırılçıplak bir aynadan bakın ve ben ne haldeyim deyin kendinize. Ben kendime baktığımda zayıf, sivilceleri olan, birisine zıt fikirde olmaya korkan, kekeme -konuşma zorluğu- birisi görüyordum ve dedim ki ben bunları geçireceğim sizdende bunu istiyorum. Ben bu problemlerimi çözmek için spora başladım kilo alıp kas yapma planım var gerçekleştiriyorum. Sağlıklı besleniyorum ve kitap okuyorum yani sorunlarımın üstüne gidiyorum. Sizede bunu öneririm. Bir kağıt alın onu 2 ye katlayın ve üst tarafına -'lerini alt tarafa -'leri nasıl kapatacağını + yapacağını yaz. Ve ilerle. Spora mı başlarsın az mı p*rno izlersin bilmiyorum mesela bende p*rno bağımlısıydım her gün izlerdim ama 3 aydır buna ara verdim. Haftada en fazla 2 kere izliyorum ve 1 aydır haftada 1 ihtiyaç gideriyorum. Kendinizi hor görmeyin. Gelecek kaygısını da mesela ne istiyorsunuz doktor mu mühendis mi veya kararsız mısınız dediğim gibi özelliklerinizi yazın kağıdın üst tarafına ve bu özellikler hangi meslekleri karşılıyor ben ne istiyorum diyin kendinize. Eğer üniversite size uzaksa ve ortalama bir üniversiteye gidecekseniz boşverin okumayı meslek öğrenin en içtenliğimle diyorum. Meşgul olmaya çalışın cinsel isteğinizi unutursunuz. Mesela oyun oynayın, dışarı çıkın, aktivite edinin, ders çalışın, sosyalleşmeye çalışın. Ve en önemliside tiktok izlemeyi bırakın yani günde 3 saat izliyorsanız bunu 0a indirin demiyorum. İlk hafta 2 saate 2. hafta 1.30 saate 3. hafta 1 saat derken zaten ihtiyacınız olmicak ama bu indirdiğiniz saatide doldurmalısınız ki tiktoğu düşünmeyin.
Dikkate alacağım. Teşekkkürler. Belki ileride before-after konseptli bir konu daha açarım. Şöyle 10 yıl sonra "Dünyalar güzeli sevgilimle evleniyoruz" tarzı bir konu açsam çok hoş olurdu. Alkol bağımlılığı ve depresyondan nasıl kurtulabilirim tarzı bir konu da olabilir, göreceğiz artık.Dost, geçmişe takılı kalırsan önündeki hayatını da yaşayamazsın. Herkesin kendini böyle hissettiği zamanlar olmuştur. Kendini kötü yollara sürükleme. Alkol vb. şeylere bulaşmanı tavsiye etmem. Kendini daha da bataklığa itersin. Alkolle birlikte artık hiçbir şeyden zevk alamadığın için kumar bağımlılığının içinde de bulabilirsin kendini. Psikiyatriye gitsen kırmızı reçeteli ilaçlara bağlı kalacaksın. O ilaçları kullanmadığında kendini kötü hissedeceksin. Sana tavsiyem ne kadar uygularsın bilmem ama bir sporla uğraşman. Fitness olur, basketbol olur, futbol olur. Ayrıca kız arkadaş mevzusuna gelecek olursam. Kendin gibi birini bulma zorunluluğu verme kendine. Sen kendini dışlıyorsun gibime geldi. Belki de senin tam tersin olan bir kız hayatına ayrı bir renk katacak bunu bilemezsin. Biliyorum heves almayacaksın yüksek ihtimalle ama denemekten zarar gelmez. Daha çok gençsin. Hayatında ileride 30-40 belki de 50 sene daha var. Şimdiden keyif almamak ileriyi de kötüye sürükler. Sadece birkaç gün kendini dediğim hayata adapte etmeye çalış değişiklik olacağını göreceksin. Ailenle de aranı iyi tut. Her ne kadar sen ailemle aram iyi değil diye düşünsen de onlar senin annen, baban. Bu hayattaki en değerli şeylerin. İleride kötü alışkanlıklara düştüğünde, pişmanlığını hissettiğinde annenin, babanın ne kadar üzüleceğini düşün. Kötü olan her şeyden uzaklaş. Sosyalleşmeye çalış. Umarım her şey dilediğin gibi olur ve iyi durumda olursun dostum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.