O zaman sokağa çık ve rastgele insanlarla konuş ve birileri ile Date'e çık. Sevgili falan yap.Hocam cidden bir yere kadar, robot gibi yaşayacaksak ne anlamı kaldı zevk almanın.
Çok yardımcı olmuyor o da.
O zaman sokağa çık ve rastgele insanlarla konuş ve birileri ile Date'e çık. Sevgili falan yap.Hocam cidden bir yere kadar, robot gibi yaşayacaksak ne anlamı kaldı zevk almanın.
Bence en iyi şey yalnızlık, sana karışan yok eden yok istediğini yap tamamen özgürsün.
Azmış ben günde 20 saat bakıyorum.Günde 16 saat bilgisayara bakıyorum.
Git hocam. Çay içersin, sohbet edersin, dizi izlersiniz beraber. Elin boş gitme ama. Lokum falan al.Hocam cidden bir yere kadar, robot gibi yaşayacaksak ne anlamı kaldı zevk almanın.
Aslında arkadaş edinmek istiyorum, okul bittiği için çok zor geliyor artık.
Zaten lise bitmiş, artık hayatınızın önemli bir dönüm noktasındasın. 1-2 sene dişinizi sıkıp sınava çalışın ve iyi bir üniversite tutturun, orada bol bol sosyalleşeceksiniz merak etmeyin.Hocam cidden bir yere kadar, robot gibi yaşayacaksak ne anlamı kaldı zevk almanın.
Aslında arkadaş edinmek istiyorum, okul bittiği için çok zor geliyor artık.
Bende aynı gibi.Günde 16 saat bilgisayara bakıyorum.
Doğru diyorsunuz hocam, yakın olduğum birileriyle ben film izlemeyi çok severimde, samimi olabileceğim bir arkadaşta çok iyi olurdu işte.Git hocam. Çay içersin, sohbet edersin, dizi izlersiniz beraber. Elin boş gitme ama. Lokum falan al.
O 3-5 samimi dost lazım bana. Arkadaş edinmekte çok sıkıntı yaşıyorum.Yalniz kalmak super bir olay bence. 3-5 samimi dost, sevgili ve cekirdek aile disinda baska insana ihtiyac yok. Bu saydiklarimla da 2-3 saatten fazla gecirince bayiyor zaten.
Umarım.Zaten lise bitmiş, artık hayatınızın önemli bir dönüm noktasındasın. 1-2 sene dişinizi sıkıp sınava çalışın ve iyi bir üniversite tutturun, orada bol bol sosyalleşeceksiniz merak etmeyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.