Yalnızlıkla nasıl baş edebilirim?

Gel Metin 2 oynayalım PVP serverlar oynuyoruz, biraz kalabalığız yalnız hissetmezsin.

Eyvallah kardesim pek metinlik havada değilim olsaydım bir büyülü silah sura kasardım ama oynamış kadar oldum davetin için teşekkür ederim.

Eğer sen de istersen tanışmak isterim kardeşim.

Memnun olurum tabii ki bu siteden özel mesaj atılmıyor aga Discord'un var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de aynıyım seninle yaş oldu 21 ama yine de yalnızız. Bakma çevrende çok insan olsa bile sanki herkesin kendi hayatı var kendi arkadaşları var ama sen onların arkadaşı bile değilsin ve sanki hiç kimsenin hayatında yoksun onların hayatına dahil değilsin ve dışlanmış hissediyorsun. Açıkcası ben böyle hissediyorum. Yaşamaktan ve ayakta kalmaktan başka çare yok.

Ben de aynıyım seninle yaş oldu 21 ama yine de yalnızız. Bakma çevrende çok insan olsa bile sanki herkesin kendi hayatı var kendi arkadaşları var ama sen onların arkadaşı bile değilsin ve sanki hiç kimsenin hayatında yoksun onların hayatına dahil değilsin ve dışlanmış hissediyorsun. Açıkcası ben böyle hissediyorum. Yaşamaktan ve ayakta kalmaktan başka çare yok.
aynen usta herkes eşleşmiş ya da oldukça meşgulmüş gibi geliyor.

Selam, son birkaç gündür kendimi oldukça yalnız hissediyorum. Uzun uzun arayıp konuşabileceğim arkadaşlarım ne yazık ki yok. İnternetten oyun oynayabileceğim de yok. Son zamanlarda tanımadığım birkaç kişiye mesaj attım ama geri dönüş yapmadılar. Evde kendimi geliştirmek vs. güzel ama gerçek şu ki insan iyi ve kötü tecrübelerini birileri ile paylaşmak istiyor. Kimseden bana havale para atmasını isteyecek ya da onları kıracak da değilim. Fakat insanların hayatına bir şey katabilecek birisi de değilim acı ki. Neden böyle oluyor bilmiyorum. Sanırım benzer durumları yaşayanlar olmuştur, bana ne söyleyebilirsiniz ?
Hocam eğer çevrende az insan varsa,ortamlarda kendini dışlanıyormuş gibi hissediyorsan sana bütün samimiyetimle söylüyorum ki çevrendeki insanlar sana uygun kişiler değildir. Yaptığın herşey onlara itici gelir sen iyi niyetlisindir onlar art niyetli anlar. Kendimden biliyorum bu arada :) Yanlızlık kimine göre güzel kimine göre üzücü birşeydir ama bunu nasıl kullandığına bağlı. Bu korona olaylarından dolayı insanlar evde boş boş şeyleri takıcak kafaya sahip şuan. Git bi 20 tl ye netflix hesabı al,tonlarca harika dizi var otur izle. Oyun oyna,yeni hobiler edinmeye çalış. Hayat eski haline dönünce de çevrendeki herkesi silmeni tercih ediyorum.

Gerçek yalnızlık, yani yalnızlık hissi; seni yalnız hissettiren insanlar ile bir arada olmaktır. Bu dediğim dışında ki yalnızlık yani somut yalnızlık gayet güzel bir şeydir, bu evrende enerji asla kaybolmaz, sadece dönüşür yani eğer senin arkadaşın yoksa onun yerine kitap okursun, PC oynarsın veya kendini düşünmeye verirsin. Sana naçizane tavsiyem seni yalnız hissettiren ve mutsuz yapan insanlar ile ilişkini derhal kesmen; bu bir sınıf arkadaşın, akraban, komşun vs. olabilir.

Gerçek yalnızlık, yani yalnızlık hissi; seni yalnız hissettiren insanlar ile bir arada olmaktır. Bu dediğim dışında ki yalnızlık yani somut yalnızlık gayet güzel bir şeydir, bu evrende enerji asla kaybolmaz, sadece dönüşür yani eğer senin arkadaşın yoksa onun yerine kitap okursun, PC oynarsın veya kendini düşünmeye verirsin. Sana naçizane tavsiyem seni yalnız hissettiren ve mutsuz yapan insanlar ile ilişkini derhal kesmen; bu bir sınıf arkadaşın, akraban, komşun vs. olabilir.

Haklısın arkadaş dediğin çok doğru sağ ol kendine iyi bak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı