Yalnızlıkla nasıl baş ediyorsunuz?

O 3-5 samimi dost lazım bana. Arkadaş edinmekte çok sıkıntı yaşıyorum.

Umarım.

Liseden benim samimi dostlarim. Hepsiyle 3 sene ayni yatakanede kaldik.
Liseyi bos gectiysen universiteden yakalamalisin.
Zaten 25-30 lu yaslardan sonra arkadas bulunmuyor.
Benim gibi pek insan sevmeyen birisiysen daha erken.

Açıyorum makineyi, diyorum gardaş oyun aç, açıyorum. Sonra müzik dinlıyorum, sonra arkadaşlarımla Discord'dan oyun oynuyorum. Sonra bir bakıyorum annem babam eve gelmiş. Küçüğümde daha ha evde elektrik kesikken kalmışlığım da var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıktaki gibi, yalnızlıkla nasıl başa çıkar bir insan? Sizin yöntemleriniz neler? Sadece diğer insanlardan duymak istediğim için böyle bir konu açıyorum.
instagramda en son konuştuklarım +19 saat ile +3 hafta arası. Yalnızlığımı sen düşün. Hatta, yalnızlığımı daha iyi anlaman için şöyle söyleyim;
La casa de papel dizisini 3. kez bugün bitirdim.
The walking dead dizisini ise 9. sezona kadar getirdim.

Açıyorum makineyi, diyorum gardaş oyun aç, açıyorum. Sonra müzik dinlıyorum, sonra arkadaşlarımla Discord'dan oyun oynuyorum. Sonra bir bakıyorum annem babam eve gelmiş. Küçüğümde daha ha evde elektrik kesikken kalmışlığım da var.
Herkes oyun oynarak ve müzik dinleyerek bir yere kadar vakit geçiriyor zaten, kırılma noktası asıl sıkıntı.
Liseden benim samimi dostlarim. Hepsiyle 3 sene ayni yatakanede kaldik.
Liseyi bos gectiysen universiteden yakalamalisin.
Zaten 25-30 lu yaslardan sonra arkadas bulunmuyor.
Benim gibi pek insan sevmeyen birisiysen daha erken.
Samimi olduğum insanları çok severim, vakit geçirmeyi çok severim.

instagramda en son konuştuklarım +19 saat ile +3 hafta arası. Yalnızlığımı sen düşün. Hatta, yalnızlığımı daha iyi anlaman için şöyle söyleyim;
La casa de papel dizisini 3. kez bugün bitirdim.
The walking dead dizisini ise 9. sezona kadar getirdim.
Geçmiş olsun hocam, benim dizilerle çok aram yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı